Resfeber!!


Sista arbetsdagen sen är det Thailaaand! Har drömt en massa helknäppa drömmar inatt...tror jag har resfeber! NU är nästan allt packat, det gäller att vara ute i god tid för att inte glömma något! Max måste ha varenda liten nödvändig grej som tex: febernedsättande-suppar och flytande, tempen, näsdroppar, nässug, plåster, förband, solskydd, nappar, välling, lite leksaker, kudde+täcke på planet, minidatorn med filmer, böcker, ritblock, jadu listan är lång! Sen vet jag att man kan köpa det mesta där men jag vill hellre ha allt med mig ifall att. Det är tur att man varit i Thailand förut för jag vet vad jag behöver och även vad det gäller klädväg. Bara enkla luftiga klänningar. Jag kommer inte att shoppa så mycket har jag bestämt. Men en eller två snygga äkta skinnväskor är ett måste om jag hittar=) Har två st som jag köpte sist som jag alltid har som aldrig blir slitna. Solbrillor och flipflops ska jag också köpe sen blir det inte så mycket mer men man ska aldrig säga aldrig när shoppingsuget slår till. Minns sist vi var iväg hade vi första kvällen handlat typ 7 påsar var och fick lite ångest men när vi räknade vad det kostade i svenska kronor- 140 kr så kändes det ju heeeelt ok!


Är nervös inför vigseln med=) Provade klänningen igår och jag kan säga att jag hade inte kunnat vänta en vecka till! Är på gränsen att magen och brösten är för stora haha...Blommor är fixade och jag hoppas min lilla bukett blir fin. Det var lite lustigt när jag hade beställt blommorna knackade någon på min axel och en okänd kvinna sa: Grattis till bröllopet, lycka till vad härligt- med ett stort varmt leende. Konstigt att främmande människor kan komma med såna kommentarer, man förväntar sig ju det från sina vänner istället...
Det jag mest är nervös över är håret, ska till frissan och fixa lite lätt och även där hoppas jag att jag blir nöjd...! Kanske lägger ut bilder när jag kommer hem OM jag är nöjd hehe...


JA vad kan man säga mycket positiva grejer har hänt denna veckan: matte b avklarad, skattepengar, resa på gång med familj+vänner, vi ska gifta oss, har ett andra mirakel i magen..ja är helt enkelt väldigt lycklig över allt!


Trevlig helg!

Klarade det!!!!!

Jag är så jvla GLAAAD! Klarade Matte B! Skrev prov igår och klarade det! Alla kvällar i månader som jag suttit och slitit för att förstå, alla kvällar då jag inte kunnat göra något annat för att jag har varit tvungen att prioritera matten, alla kvällar då jag varit på dåligt humör och verkligen inte orkat plugga..Ja all möda och jobb har lönat sig och jag klarade ett av mina mål! Man ska inte ge upp uatn fortsätta kämpa på! Fan vad glad jag är, nu ska jag slänga matteboken åt h******! I april börjar jag med nästa mål, Företagsekonomi A, distanskurs. Det ska bli spännande! Känns så himla skönt att släppa detta nu och slippa tänka på omprov mm under semestern!
Fan vad bra jag är!

Hemma för att stanna!

Oj vad längesen man skrev...Jag har varit på resande fot med jobbet så jag har inte haft tid. Men nu är alla jobbresor över tack och lov. DEt har varit roligt och lyxigt med hotellsängar och hotellfrukost men gud vad jag har längtat hem till min familj och mitt hus! Man uppskattar allt så mycket mer när man är ifrån det! Är så glad att jag har något  att komma hem till.


Nu blir det 3 dagars jobb till och sedan drar vi till Thailand och jag blir Fru Hagstedt! Nervöööst...
Bebbenyt: ja händer väl inte så mycket. Bebben rör på sig och sparkar dagligen men verkar ändå ganska lugn om man jämför med Max när han låg i magen. Men som sagt är det fortfarande rätt  tidigt, v 22 snart...
Magen är nog lite större än sist men ändå inte så stor...har gått upp 3 kg och jag tror att vid denna tiden sist så var det samma. Blir nog max 12 kg vid bf och hälften försvinner väl när Bebben kommit ut. Sist var det 6 kg som satt fast hehe, alltså "fet-kilon".


Nu hoppas jag att vi slipper sjukdomar innan vi åker och när vi är i Thailand. Max har ju varit så sjuk men nu är han frisk så jag hoppas jag att det håller i sig!! Idag ska jag på utvecklingssamtal på dagis..får se vad de säger. Mycket har ju förändrats sedan sist vi pratade och han är så duktig så det borde inte vara några konstigheter!


Hemmakär

På torsdag bär det av...5 dagar, 4 nätter i italien. Jag borde vara exalterad men vill inte åka från mina älsklingar så länge! Känns knappt som jag träffat Max det senaste...kommit hem sent mm. Han är jättepappig nu eftersom Nicklas varit så mycket med honom. Fattar inte dom som reser hela tiden från sina barn...Jag kommer hem måndag natt...2 dagar senare åker jag iväg i 3 dagar igen! Känns fruktansvärt...Men det är ju bara en engångsgrej att allt hände på en gång. Vi reser ju så sällan i jobbet men nu blev det bara så. Jag får väl trösta mig med att när det är över har vi 2 underbara veckor i Thailand med familj och vänner att njuta av. Ska bli underbart! När vi kommer hem den 10 april är det inte heller så långt kvar till sommar och sista juli då jag återigen blir mammaledig=) Känner mig lyckligt lottad...men ändå just nu känns det jobbigt att åka=(

1 augusti


Det blev mitt nya bf datum efter gårdagens ultraljud. Innan hade jag 30 juli så det var ju ingen skillnad. men jag hoppas verkligen att jag får senastd en 1 augusti för vill gärna inte ha senare. Men med Max fick jag ju dagen innan och jag tror det blir samma nu. Ultraljudet var iallafall underbart. Så harmoniskt och fint det är i Kungsbacka. Inte alls som på Östra, stelt och slitet. Barnmorskan var så himla go och trevlig och hade bara positiva saker att säga om bebisen. Man såg så mycket detaljer. Foten, fingrarna-som var fem=) H*n sög på händerna och höll på som tusan därinne. Helt otroligt vilken upplevelse det är att se alla organ och att allt finns där! Denna gången låg moderkakan bakom vilket förklarar varför jag känner så himla mycket rörelser och sparkar nu. När jag väntade Max låg den framför och kan då dämpa lite. Så nu är det väl bara att vänta i 5 månader på lillebror/lillasyster. Lång väntan men av gammal erfarenhet så vet man ju hru snabbt tiden går och det gäller att ta vara varje dag, så jag ska faktiskt bara njuta av att vara gravid och gå runt med den där pirrande känslan!

RSS 2.0