Vårkänslor!

Idag känns det verkligen som våren är på G. Alla tjatar väl om samma sak men härligt är det! Igår regnade den sista snön bort hemma, och i morse såg jag vår gräsmatta för första gången på lääänge! Tänk vad lite sol kan göra en piggare. Och om en månad blir det ännu mer sol i Thailand! Ska bli underbart, ska njuta varenda sekund. Men innan dess är det så mycket som ska klaras av så det känns ändå så långt bort...Den 8-12 åker jag ju till Italien och veckan efter reser jag igen 15-17 till Stockholm. Så 2 helger utan min familj=( Det är kul men ganska jobbigt att stå på mässa och vara trevlig i flera dagar...! Imorgon är det äntligen fredag och helgen är fullspäckad! Lördag är det vigselring-shopping, hårkonsultation och presentshopping som gäller på dagen och på kvällen är vi hembjudna till ett par vänner nedanför oss på melodifestivalgrej...vi gillar inte melodifetsivalen men trevligt att umgås och käka, man behöver ju inte titta. Söndag är det kalas...! Och nästa vecka har jag längtat till, Rutinultraljud och en del annat kul är planerat så det känns bra! Har varit så tråkigt nu när Max varit sjuk och man inte kommit iväg riktigt. Nä nu ska jag snart brumma hem och hämta Max, sedan skulle mamma komma förbi med något gott käk...räkor krävde jag så får se vad det blir.



V.17

Idag går jag in i vecka 17...tiden går fort!! Snart bara 2 veckor kvar till det stora ultraljudet. Som man har väntat och längtat! Det är ett väldigt speciellt skede i graviditeten att ta sig dit. Då får man verkligen se sin bebbe ordentligt och barnmorskan kan se kön och att allt är på plats. Helt otroligt att de kan se alla organ som finns inne i den lille kroppen. Magen har kommit tycker jag men som sagt så är jag helt enkelt liten under mina graviditeter verkar det som..vilket har sina fördelar när bebben är ute, förutom att röven och benen tjockar till sig lite men dte vet jag ju att det försvinner efter ett par månader. Men man vet inte för jag kan ju bli rätt stor ändå...Jag har börjat känna sparkar lite nu med tror jag. Sist kände jag Max redan i v.15 men man glömmer ju lite hur det kändes. Men små buffar som knappt känns av. Mysigt!
Max min lille buspojk är inne i en väldigt rolig period. Förutom att han varit sjuk av och till och matlusten har varit sådär så är han alltid en solstråle med glimten i ögat som lyser bus! Man kan aldrig undvika att le med honom...
Han kan säga rätt många ord nu som: mamma, pappa, mommo, faffa, katt, meja (mera), hej/hejdå, dicka (dricka), kaka, åka, hoppa mm..ja listan är lång! Pappig är han så det skriker om det! Igår när vi var ute och promenerade fick inte ens jag köra vagnen för det skulle pappa göra, pappa ska borsta tänderna, pappa ska göra det och det haha. Men jag ler inombords åt det...=) Jag vet ju att mamma också duger emmelanåt hm...Han vet nu att om han tex slår till en, för ja det har han lärt sig när han blir arg, så pussas man och kramas...han säger förlåt..gulligt...=)

RSS 2.0