- Du har plats 358...

Herregud jag fattar inte varför det ska vara så svårt att komma fram till försäkringskassan. Snacka om att de har att göra med alla ärenden folk ringer om. Jag vill prata med dom om min föräldrapenning och hur mycket jag har kvar. Jag vet ju det tack vare sidan på internet men jag undrar om det står både mina och Nicklas dagar där eller om det bara är mina som anges...fattar noll. Jag vill inte stå där en dag och inte ha några dagar kvar. Jag måste ju ta ut 5-7 dagar varje vecka=( Om man hade tjänat mer cash så hade jag självklart tagit ut mindre. Nej, man kommer ju inte ha dagar kvar precis när man börjar jobba men jag ska försöka ha det. Jvla skit att man inte tjänar mer! När jag kommer tillbaka ska jag KRÄVA mer i lön. Jag har en ok lön, jag tjänar inte jättelite men man vill ju alltid ha mer. Om inte så får jag kolla läget på andra jobb! Så det så!
Igår var vi hemma hos Ida och Stina och det var lika trevligt som vanligt. Det ska bli kul när det börjar leka på riktigt. Vi käkade färska frallor från hembageriet, tjötade och underhöll de små. Det var rätt kallt igår på morgonen så Max fick inviga sin goa björnoverall. Han blev såååå gosig. Jag har alltid velat ha en björnoverall till mitt barn, även långt innan jag fick barn för jag tycker de är så söta!
När jag kom hem var jag nyttig och lagade grönsakssoppa, snacka om enkel mat alltså. Du behöver knappt göra nåt. Sedan begav jag mig till gymmet fast jag var seeeg men det gick bra ändå! Jag kommer att väga mig på min födelsedag den 23 Oktober och hoppas då på en förändring på vikten. Så det ska bli spännande! Håller tummarna!





















Mmmmorot

Jag har varit dålig på att skriva de senaste dagarna. Det är lätt att försvinna lite när det är helg. Då är hela familjen samlad och man är iväg mycket så datorn är lite i sista hand. I helgen har det varit kalas hit kalas dit, träffat vänner mm. Max vaknar fortfarande 2 gr på natten! Men vi har lyckats ha sovmorgon till halv nio iallafall. Snart får jag ge han gröt på kvällen och hoppas han sover bättre. Men jag får ju i snitt 7 timmars sömn iallafall så det räcker ju för jag är pigg på dagarna. Träningen går bra än så länge, jag tränade igår och ska träna i morgon med. De dagar jag inte tränar blir det nyttigt och vardagsmotion!
Idag skippade vi babysim tyvärr men det var pga att föräldragruppen startade här och jag ville gärna gå första gången. Vi var 8 st, 3 pojkar och 5 flickor. Max var näst äldst, de andra var födda juni, juli. De flesta var i min ålder vilket var roligt. Babaysimet får vi ta igen i veckan kanske om det finns plats på återsimmet. Om 3 veckor börjar den nya terminen och då fick vi plats i Kungsbacka så det var ju skönt! Annars har Åby varit kanon.
Jag ger fortfarande Max smakportioner och idag fick han morot. Det verkar som han tyckte mer om det än potatis men han är fortfarande skeptisk till det hela haha. Men i sig får han allt iallafall!

God Natt

Max säger god natt. Han har somnat så gott på mamma. Helst vill man bara sitta och pussa och vagga honom men nu sover han efter en god måltid så dags att ta honom till sängen. Nu ska jag njuta resten av kvällen av tv och alonetime med min man. Ha en bra kväll! (bilden är tagen med min fantastiskt usla datakamera)

Det gör ont...

...i mina triceps, biceps, rygg och bröst! Det gick skitbra igår på gymmet. Jag hade ju som sagt en personlig tränare då man får det där verkar det som utan kostnad för några gånger för genomgång. Jag gillar ju inte sånt för jag tycker det är pinsamt. Jag känner mig så otränad, för känns det som man inte kan någonting. Men instruktören var jättegrym. Tänk dig en äldre herre som såg ut som en forntida bodybuilder haha...med whiskeyrösten=) Men han var grym och visade mig maskinerna som jag ska träna på. Då går man genom hela kroppen. Jag har ju aldrig tagit hjälp av en sån instruktör men nu fattar jag grejen med hela konceptet att få resultat. Bara det att man skriver ner vikter mm och antal rep varje gång och när man orkar mer än 12 rep så är det dags att öka vikten mm. När alla rutor är ifyllda efter ett tag så ska vi ses igen och ta oss till "nästa steg". Jag är glad att jag gjorde detta för det finns vissa maskiner som jag har tränat på det senaste ganska hårt och det är benpress och den där man tränar insida/utsida lår. Men det får man inte göra än för man belastar bäckenet som tusan och kan få inte alltför bra följder. Så man ska vänta minst 6 månader efter att ha fött. Tänk om jag inte hade vetat det och fortsatt slitit ut bäckenet...Ja man vet inte allt som man tror. Iallafall så känns det så bra med detta och nu ska jag göra detta 2 gr/v i kombination med konditionsträning. Så hoppas jag att jag får resultat till jul. Och självklart ska jag försöka med kosten med. Det är där det brister oftast...

Nu rullar vi!

I måndags när Max var exakt 4 månader började han vända sig från rygg till mage. Det har väl hänt någon enstaka gång men nu gör han det HELA tiden när han ligger ner i babygymet. Det gäller att hålla koll på han nu. Lägger jag honom med huvudet åt ena hållet så ligger han antingen utanför gymet eller med huvudet åt andra hållet, eller på mage. Men duktig är han! Det dröjer nog inte jättelänge innan han kan sitta med. Något som jag undrar är: När får man sova hela nätter??? Aldrig mer eller?? Han har nu börjat vakna vid 1 och kl 5 och han är pigg kl 5! Men jag brukar somna om honom men det är liiite frustrerande ibland. Jag vill sova en hel natt! Men det är så olika hela tiden, en period vaknar han ju endast kl 5 och sover vidare sen. Så farligt är det inte men ibland är man trött när man ska upp på morgonen...Jag känner medlidande med de som har bebisar som är uppe hela nätterna och vägrar sova. Det har aldrig hänt mig än så länge!

Igår var det babysim igen och Max gillade det som vanligt, plaskade och tjöt av glädje. Han fick inte dyka igen för när vi gjorde "hinktestet" så drog han in genom näsan, vilket han alltid har gjort men jag har inte tänkt att det skulle vara något problem eftersom instruktören inte sett det. Så det blir att öva hemma med. Den gråtande bebisen var med denna gången med men nu var hon glad=) Hon och Max fann varandra när vi sjöng vinka-sången, de höll i varandra=)

Så vad bjuder denna dag på? Jo, egentligen skulle vi iväg till Ida och lilla Stina men efter en seg morgon kände jag att jag behövdes hemma idag. Städ står på schemat och kanske en promenad i solskenet. I eftermiddag blir det lite personlig träning på gymet. Ska bli intressant men jag tycker mest det är pinsamt...
Snart vänder jag






I made it!!!








Host igen

Jag är fortfarande hostig och känner mig lite kass idag. Så himla tråkigt när man måste ställa in planer! Idag skulle vi egentligen på Babycafe här nere med Helena mm. Jag har aldrig varit där men det får väl bli nästa måndag då. Var bara en tur på BVC för 4 månaderskoll. Han vägde 6,9 kg, trodde han hade gått upp mer. Jag fick även lite mer info om smakportionerna. Gud jag gjorde ju fel igår...moset var för tjockt och hade inget fett i. Stackarn kunde ju blivit förstoppad. Jag ska inhandla iskupor där jag ska frysa in portioner. Sen jäklar blir det äta av! Han ska bli ett matvrak som sin mamma. Sen BVC har vi bara slappat, sovit och inte lyft ett finger. Gillar inte slöa dagar, villl göra saker. Skulle ju träna med men får väl hoppa det då! Resten av veckan bjuder iallafall på roligare aktiviteter som tur är. Nä idag är jag riktigt slö, orkar inte ens laga mat till min arbetande man. Som tur är har vi rester från igår=)

En bild säger mer än 1000 ord

Idag har Max ätit lite potatismos. Det var sådär tyckte han nog. Han visste inte riktigt vart maten skulle ta vägen men lyckades äta upp en tsk. Nästa gång ska jag göra det lite lösare, tror jag gjorde det lite för tjockt. Imorgon är han 4 månader..tiden går så fort!!! Vill inte att detta året ska flyga iväg! Det är en så underbar tid! Man märker att han blir större nu, allt han gör känns så medvetet. Han har fått en ny favorit nu: bitringen. Han verkligen gnider den mot tandköttet och blir vansinnig om han tappar den. Tänder på G eller??? Han ska hela tiden hålla foten med så sött! I helgen har vi varit på kalas igen och denna gången gick det kanon med Max, han var bara glad hela tiden men jag tror också att det var en tryggare miljö där än det senaste kalaset vi var på.
Har ni röstat idag? Ush, jag orkade verkligen inte göra det. Det har bara regnat idag och jag är förkyld och hostig igen! Fattar inte vad som hänt med immunförsvaret. Jag hoppas verkligen inte att jag smittar Max denna gången med. Iallafall, vi åkte och röstade till slut. Har man möjlighet att rösta ska man göra det, tänk de länder som har diktatur. Det blir spännande att se vad det blir imorgon....
Jag älskar foten!





Potatis smakade sådär=)






Busar i pappas knä






Mmmm vad gott med bitring!






Gym-fis

Idag var jag duktig igen. Mamma kom förbi och passade Max och jag åkte och tränade i en timme. Först styrka för benen. Fram, bak, rumpa, sidor! Gött! Älskar att känna mjölksyran i benen! Sedan var det löpträning i 30 min. Känner mig nöjd om jag får träna i en timme iallafall. Idag hade jag bra kraft! Det var inte jobbigt utan skönt jobbigt. Som förr nästan! Imorgon blir det träning igen och jag hoppas att jag kan hålla i detta nu!
Något som jag hatar är när man tränar och någon inte kan hålla sig utan släpper den äckligaste svettfisen. Den stinker i hela träningslokalen och där är man på löpbandet andfådd och måste andas in den äckliga bajsstanken. Man nästan spyr ju...kan dom inte hålla sig??? Så undrar man vem det är och pekar givetvis ut den som är mest ofräsch haha...Alla har säkert varit med om den äckliga gymfisen någon gång.

Mamma idol

Ja man kan nästan tro att man är idolen för sina barn. Vart man än går så tittar Max på mig. När jag fixar i köket eller andra ställen sitter han med och varje gång man kollar bak så sitter han med sina stora blå och stirrar på mig haha. Så vill han ju vara med en hela tiden. Han är så söt. Idag har vi bara varit hemma för en gång skull. Det har varit så mycket nu i flera dagar så det känns riktigt skönt att vara hemma. Speciellt när det regnar. Men tar man det lugnt? Nej! Storstädning mm har tagit hela dagen. Jag vet inte hur man tar det lugnt längre. Men det känns ju skönt att få saker gjorda...
Igår på Ullared gick det kanon. Kl 8 åkte vi iväg med en fullproppad bil av barnvagnar, babyskydd och två söta bebbar. Stackars Helena satt ihopklämd därbak brevid killarna. De åt innan vi gick in i varuhuset och sov nästan hela tiden sen som tur var! Det var väldigt lite folk när vi kom dit. Jag handlade inte jättemycket men detta fick jag bla köpt: massa jeans till Max, nappar, filtar, tallrik till Max (han ska börja äta snart), haklappar, dreggellappar, vällingdoserare (det bästa köpet!) nappflaskställ, gardiner, cd-spelare, film..hm ja och det där andra tråkiga bla som fryspåsar, avfallspåsar mm. Mycket mer rymde inte vagnen. Ibland kan man tro att personalen i serien Ullared är skådespelare för jag ser då aldrig nån!!!

Dyket

Idag var det återigen babysim. Det började med en hektisk morgon. Först iväg till ögondoktorn med Max. Hans ena pupill är lite större än den andra emellanåt. Hur som helst var det inget konstigt med det. Därefter åkte vi till Helena och Alvin på "taco-lunch" innan babysimet. Jag var så stressad för Max hade inte bajsat innan. Han bajsar alltid en rejäl laddning på morgonen, sen är det bra. Jag ville ju helst undvika en olycka i bassängen, det hade ju varit pinsamt...Men det gick bra och han bajsade inte! Idag var det ju dags för dyket. Första dyket gick bra, andra gnällde han lite, och tredje blev han ledsen stackarn. Han blev la rädd. Det går nog bättre nästa gång. På tal om ledsen så är det en bebis där som ALLTID skriker. Så fort hon kommer in i simhallen skriker hon och gallskriker i vattnet med. Idag kunde inte ens föräldrarna komma i utan gick hem. Ja, vad gör man? Hon gillar väl inte att bada helt enkelt. Det är väl inte hela världen om man inte går på babysim. Det är mer en mysig aktivitet som förhoppningsvis ger resultat.



Imorgon ska det bli spännande för då ska vi till Ullared för första gången med Max. Det blir en tidig resa som börjar kl 8.00. Jag hoppas att det går bra!!!Men han är ju så snäll lilleman så det går nog jättebra!



Myser till det i Bilstolen innan simningen


Blod, svett & tårar

I lördags tränade jag för första gången på riktigt på gym. Jag gick på spinning/skivstång. Fyfan säger jag, det var jobbigt med spinningen. Jag var illröd i ansiktet, svetten sprutade och det kändes som hjärtat skulle hoppa ur kroppen. Men jag vet att det kommer gå över efter ett par gånger. Jag kände mig som en nybörjare som aldrig har tränat, speciellt när instruktören: - Har du varit på spinning förut? Eller: -Jag ska visa dig vilka vikter du ska ha sen. Ursäkta men jag har tränat i flera år, jag födde barn för 4 månadersen och har haft ett litet break!!! Åh vad jag längtar tills det där första kilot försvunnit så man blir mer motiverad.


På kvällen var vi på 60-årskalas, mammas man fyllde år. Max blir lätt ledsen i "kalasmiljöer" med mycket folk och hög volym. När de även ska komma fram till honom och det är främlingar blir han väldigt ledsen. Så det slutade med att jag fick gå ut och gå i regnet med vagnen tills han somnade för natten. Sen var det lugnt. Jag antar att det är en period dom kan vara så. Det är bara att vara med han så att han känner sig trygg. Man kunde nästan känna folket som inte har barn:- Åh stackars dom. Vad jobbigt! NEJ du det är inte jobbigt...Störde mig också senare när vissa människor sätter på stereon på högsta volym när Max sover i sovrummet brevid. Ok, jag vet att de inte ska behöva ha hänsyn. Men man stör ju sig ändå. Men vid 22tiden åkte vi hemåt iallafall...men det var en trevlig kväll.

Trötter

Haft en dag med mycket händelser, är himla trött ikväll så jag uppdaterar imorgon! God natt alla! Zzzzzzzzzzzz

Presenter och gratis shopping!

Vilken grym dag! Det var jättetrevligt på jobbet och Max fick ett par byxor och två fina bodys i piké-stil. När vi sen kom hem hade han även fått massa kläder från hm. Lilleman ska bara veta allt han får haha! Nu har vi även köpt en ny dator till mig, en nästan likadan men nyare och rosa=) Vi lämnade även tillbaka en röjsåg på jula som var kass! Den kostade oss 3000 kr men var bara skit! Så vi bytte till en vanlig gräs- trimmer, utelampor, två filmer och fick 1500 tillbaka. På det lite godis, glass och pizza! Sammanlagt la vi ca 1000 spänn på allt! Inte illa...

Äntligen helg

Även om det är helg varje dag för mig så är det ändå skönt när den riktiga helgen kommer. Då är ju Nicklas ledig och övrig familj och vänner som inte är föräldralediga. Oftast är helgerna fullspäckade. I helgen är det 60-årskalas och annat. Ska även köpa mig en ny minidator eftersom den gamla gick sönder i skärmen! Det skull ju kosta 3000-4000 kr att laga. Men tack vare drulleförsäkringen fick jag hela beloppet som datorn kostade minus självrisken. Så jag har nu 2500 och datorn kostar 3000 idag. Snacka om tur! Men ska nog köpa en liite dyrare dator nu när man ändå fick en slant.
Om en liten stund ska jag åka till jobbet och visa upp guldklimpen min. Jag har inte varit där sen i maj. Känns lite nervöst av någon konstig andledning men vet inte varför. Kanske för att man inte vill tänka på jobbet kanske vad vet jag! Jag ska då passa på att handla lite ansiktsprodukter där då min rengöring är slut!!
En annan rolig grej, Nicklas ringde just och berättade att Max har fått en hel kasse med kläder! Hans brors fru jobbar nämligen på HM. Det är lyx, vi får alltid massa kläder därifrån! Ha en bra dag så länge!

Ett steg i rätt riktning

Idag var jag äntligen på fritidscentret här nere och tittade på träningslokalerna! Gymet var ok och hade knappt nån där på förmiddagen! I like! Gruppträningsrummet var också bra! Och ännu bättre, Max får följa med mig när jag ska gymma! Om han klarar av att sitta själv då en stund. Jag vet inte om han vill sitta i babyskyddet utan tror att han hellre vill ha babysittern. Så jag får la prova mig fram vad som funkar! Ska provträna på lördag, spinning kombinerat med styrka. Tyvärr har de inte Les Mills koncept men det är nog skitbra ändå! Nu jvlar ska kilona bort!!! Till jul ska jag vara back to normal! För övrigt har dagen varit mycket bra! Efter gymet gick vi till Helena och Alvin och fikade, sedan gav vi oss på värsting-slingan som hade enbart uppförsbackar! Jag verkligen älskar Fjärås!! Fantastisk natur och har väldigt mycket bra aktiviteter för oss mammalediga så man kan lätt boka upp vardagarna!

Tack-kort

Jag har äntligen fixat tack-korten för Max dop och de blev sååå fina! Men klart att det inte går att misslyckas med en sån snygging till kille! Jag kan varmt rekommendera fujidirekt.se. Man kan göra massor av roliga fotoprodukter och framkalla bilder för en billig peng! 103 kr fick jag pröjsa för 21 kort med kuvert. Så kommer allt hem smidigt i brevlådan!

Fint va?
Det gick bra igår på babysimmet, men det var mycket nya grepp. Ex: låta Max huvud vila på min axel medan vi åker bakåt och sparkar med hans ben och säger: -Sparka, sparka, sparka. Så småningom ska han förstå att när han sparkar så åker man=) Sen ska man få ögonkontakt och säga: -Dyk! Och hälla lite vatten över huvudet. Sen kom instruktören och hällde en mugg full med vatten över han för att kolla om han var redo för "dyket". Det var han! Så nästa gång ska han dyka! Lite läskigt...vi ska öva på alla grejer varje gång han badar hemma!

Tisdag igen

Veckorna bara rinner iväg, fattar inte att det redan är september! Snart är julen här, jag lovar det går verkligen undan nu! Har just ätit frukost, det vanliga: kaffe, juice, ägg och knäckebröd med ost, skinka och grönsaker på. Jag har kommit in en sån där grej att jag alltid äter det till frukost! Jag måste variera mig lite...

Idag är det babysim på schemat! Det ska bli kul, vi kunde ju inte gå förra veckan=( Idag ska även pappa Nicklas med så det ska bli extra roligt! Det ultimata för babysimet är att innan ska bebis vara: nymatad och utsövd! Hur lätt är det då? Som tur är har vi prickat in både mat och sömn precis innan och hoppas på att få till det idag med!

Lillplutt

Fick lite ångest förut för jag insåg hur snabbt allt går och hur längesen det känns som vi var på BB. Å andra sidan så är det ju roligare nu när han är med och man kan skratta tillsammans och skoja med han. Denna pjamasen var det första han fick på sig, och den var tom för stor! Den brevid är likadan och den har han nu snart. Lillplutten vägde bara 2690 och var 46,5 lång (idag är han 62 lång och väger 6,5). Jag minns att bm gissade på 2300 men det var hans vikt uppskattad på ul ca 4 veckor innan som jag var på. Därför blev jag förvånad att han var så liten. hade gissat på 3000 iallafall. Gud jag minns hur lätt han var att bära. Är glad att jag fick en liten bebis, det enda som var jobbigt var att de på BB la han i kategorin "för tidig", eftersom han var liten och gav han därför ersättning var 3e timme i kombination med bröstet. Därför var han mest mätt och orkade inte suga så ofta som han hade velat om han inte fått ersättning. Om nästa bebis är liten vet jag mer om det och kommer att säga att jag vill prova amma helt utan det om bebisen mår bra av det! Gud vad lätt allt kommer vara nästa gång...Och funkar inte amningen så vad göra? Ersättning är ju så smidigt!

Energins dag!

Idag är det faktiskt en riktigt skön dag! Solen skiner och det är lagom varmt ute, det känns nästan som hösten kommer snart! Grannarna är ute och målar om sitt hus, eldar, Nicklas är ute och klyver ved, jag har tvättat alla fönster, ute och inne. En riktigt skön pysseldag! Max är otroligt lugn och go idag, sover och är allmänt lugn så jag har verkligen kunnat göra allt i lugn och ro! Att jag dessutom fick sova till halv 9 idag och mata honom endast kl 4 inatt gör att jag har mycket energi idag! Undrar vad jag ska ge mig på nu....hm..

Min underbara snygga man som alltid sliter här ute.
Spelar ingen roll vad det är för väder eller om han har haft en tung arbetsdag...





Vedhögen som kommer att bli trippelt så mycket större





Grannens enorma vedlänga...






Ute och tittar på när pappa jobbar

Middagstips!

En god lite lyxigare middag som tar typ 5 min:
Parmaskinka virat med mozarellaost-stek tills den får lite färg
Färskpasta-kokar 3-4 min
Detta serveras med soltorkade tomater och pesto!


MUMS!!

Fredag igen...

Just nu känner jag för: godis, chips, god mat, öl, film mm! Har haft en tråkig dag känner jag, varit trött och det har inte hänt så mycket. Hela veckan har varit halvkass då vi ställt in olika grejer pga förkylningen. Hans snuva vill inte ge med sig! Ush gillar inte alls när han är förkyld! Som tur är har vi klarat oss från feber. Nästa vecka är det iallafall massor som händer så det blir kul!
På tal om något annat så fick jag på mig mina favvojeans förut!!!! Vet inte fall jag gått ner eller om jag bara vant mig vid extrakilona men det gick iallafall! Visst hängde det över lite fett på sidona men lösa tröjor över det gör susen! jag vet att så fort jag börjar träna rasar kilona!
Lite bilder från dagen

God Morgon!

Sitter här med kaffekoppen i högsta hugg! Piggar upp och värmer skönt! Det är lite småkallt hemma nu på morgonen, vi måste skaffa kamin snart!! Max sover efter maten så nu njuter jag av min frukost i lugn och ro. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Egentligen skulle vi träffat Helena och lilla Alvin men vi får skjuta på det pga Max förkylning! Inatt har jag fått en god sömn! Somnade kl 22 och matade Max kl 4, sedan sov vi till 7.30. Snälla gör det till en vana!
Jag är medveten om att jag måste ändra designen på min blogg till något lite mer "flashigt" med tanke på att jag bloggat ett tag nu. Men när ska jag kunna sitta med det helhjärtat? Kanske blir att sitta uppe inatt och pilla lite! Vi får se! Hörs sen!

Sysselsatt

Hemma hos oss idag



Ute..




Max rum än så länge











Lite fina presenter från dopet









Fyfan vilken mardröm

Kvällen igår slutade allt annat än bra! Vid sju fick Max ett ordentligt skrikanfall som var utöver det vanliga, fruktansvärt! Jag har aldrig hört han skrika så intensivt. Han var hungrig på samma gång men kunde inte äta. Till slut fick vi sån panik att vi slängde oss i bilen för att åka till Östra. När vi väl satt i bilen blev han lugn och jag lyckades mata han med flaskan medan han satt i stolen, sen deckade han. Så då var frågan: Ska man vända eller åka in ändå??? Vi åkte in ändå. Fick ett bra mottagande av en sköterska först, Max vaknade och var glad igen! Suck himla unge=)! Allt verkade bra men vi skulle ändå vänta på doktorn. Sköterskan sa att vi bara hade 1 innan oss. Vi väntade å väntade...ingen doktor kom! Plus att jag fick panik av andra hostande barn i närheten. Fick hålla Max tätt intill så långt från dom som möjligt. Efter 2 timmar tröttnade jag och frågade när doktorn skulle komma. Då sa en töntig man till sköterska: - Ni är som nr 3. Jag- Jaha, när vi kom var vi nr 1. Han- Ja. men vi har fått in lite allergiska barn. Jag- Jaha, men då sticker vi nu!! Så vi åkte hem, var hemma kl 23 och Max sov gott och sov till halv 6 i morse....Jag antar att det inte var något farligt, han fick väl magknip eller nåt. Men eftersom skriket var så hemskt valde vi att åka in...som 1gångsföräldrar är man extra nojjig. Nu hoppas jag bara att jag ALDRIG mer får höra ett sånt skrik igen!! En sak är säker, INGET I HELA VÄRLDEN betyder så mycket som vårat barn, jag skulle DÖ för honom!!!!

Effektivt!

Idag steg vi upp kl sju, Max låg och pratade för fullt i sängen så jag fattade att han skulle inte sova mer. Inatt var det bättre, han vaknade lite men när han fick nappen somnade han. 4.30 la jag han tätt intill mig i sängen då han var vaken men då deckade han. Det är väldigt mysigt att sova med sin bebis men jag gör inte det så ofta utan han sover bra i sin säng själv. Det är bra att han kan somna själv i den tycker jag. Hur som helst skulle vi till bvc 8.45 en snabbis så direkt när vi steg upp duschade jag, fixade håret mm, kokade nappflaskor, matade Max mm., Så nu när man kom hem känns det så skönt att man redan är klar med morgonens sysslor. Max mår bättre idag tror jag men han är fortfarande snuvig så vi tar det lugnt idag med. Det blir la storstädning eller nåt liknande hemma. Jag håller på att planera lite inredning nu inför hösten. Snart ska vi köpa kamin till vardagsrummet så nu vill jag göra det höstmysigt hemma som ger en varm känsla. Nu är allt så vitt och stilrent men nu vill jag köpa lite grejer för att liva upp det hela. Får se om det blir nåt till helgen kanske! Men detta vill jag ha:
  • Stoora goa kuddar från chilli att ha i soffan, helst bruna med mönster
  • Kamin-sparar in en del på elräkning och värmer gött en kall höst/vinter-dag!
  • Vitrinskåp, mörkbrun från ikea
  • Nya gardiner
  • Tavlor
  • Stora tåliga gröna växter i fönstren
  • Fräck golvlampa+lampor i fönstren
Undrar om plånboken tillåter detta????

RSS 2.0