Snart får jag gå hem....

Eller ja om 5 timmar...Segt att jobba en sån här dag men ändå ganska soft. Tycker verkligen att vi ska införa att man får jobba halvdagar innan jul och midsommar...! Alla julklappar är köpta och nu längtar jag tills imon! Vissa saker etyvärr inte som det brukar men pga positiva andledningar iallafall....! Mer om det säger jag inte!
Men det blir nog en mysig jul. Först firas julen hos Nicklas familj och på kvällen firas den hos mamma. Vi brukar aldrig turas om att fira hos en varje år utan vi kör på båda...bättre så tycker vi medanandra kanske inte håller med! Både jag och Nicklas är lediga nösta vecka, underbarT!!!! Jag jobbar dock fredagen men det räknar jag inte. En liten semester är välbehövd! Men om 3 månader är man ledig i 3 veckor=) Thailand here we come!! Ser verkligen fram emot det! Men nu är det JUL som gäller! Den mysigaste dagen på hela året!!



God Jul alla mina vänner!!!!




Värdelöst

Nej mina vänner det blev IG på provet. Hur då undrar kanske vissa då som är duktiga på matte. Jag vet att jag hade klarat det om jag hade fått riktig undervisning av en levande lärare. Jag behöver ha förklaringar inte att jag ska gissa mig till saker...! Nej men jag deppar inte ihop, det är bara att göra ett nytt försök, nån gång klarar man nog det...Men det hade ju inte varit helt fel om man hade kunnat fått det avklarat och kunde elda upp matteboken...

Koma

Oj skriver jag? Stackars er alla som beöker min sida varje dag. Ni måste tycka det är tråkigt att jag aldrig skriver längre. Jag befinner mig just nu i koma, orkar nada och har inte haft tid eftersom matten har uppehållit mig på kvällarna. Idag skrev jag nationella provet i matte b och jag har ingen aning om hur det gick! Känns som att jag chansade på allt. Tycker ju att man borde kamma hem ynka 13 poäng för G men är rädd att det blir på gränsen. Andledningen till att detta varit svårt är att jag helt enkelt inte haft tiden jag velat ha med detta. De två svåra delarna har jag stressat genom vilket har gjort att jag aldrig lärt mig det ordentligt...Men än så länge finns ett litet hopp! Klarar jag detta blir jag överlycklig!! Då är nästa kurs dags att börja läsa...Företagsekonomi A och B.
Det känns som man befinner sig i koma, vill bara sova och det är mörkt hela tiden ute! Max är sjuk så vi missar Lucian på dagis idag men det gör inte så mycket för jag har inte lust att gå ut i regnstormen. Var ute i den tillräckligt idag efter provet. Inte kul, blev dyngsur! Dessutom firade vi jul på dagis förrförra veckan då vi gick fackeltåg till tomten i skogen=) DET var mysigt!!!
Nä det enda jag behöver nu är semester! Bara att jobba nästa vecka sen är det julsemester i 10 dagar!! Har nog aldrig längtat så mycket efter julen som i år! Och ser verkligen fram emot 2012 som kommer bli hektiskt men underbart!!!!Just det, Nyår nalkas snart..har knappt tänkt på nyår...har inte planerat något alls! Det känns skönt att man inte längre är desperat att nåt måste hända men klart att det alltid är trevligt med något.

RSS 2.0