Blogg is dead

Hej på er alla! Bloggen är död...Jag vet inte när jag ska komma igång med den igen. Hela jag är i allmän obalans! Tränar inget, är förkyld, känner mig sleten, osund, har sömnbrist mm.
Max har varit sjuk i 3 veckor med förkylning, öroninflammation, ögoninflammation mm. Så han har varit hemma något varje vecka eller hela veckan. Nu har han fått medicin och han har varit på dagis idag. Vad jag vet har det gått bra och jag hoppas att han håller sig frisk ett litet tag iallafall. Andledningen till att jag inte fått sova tillräckligt är ju pga att han vaknar ofta när han är sjuk stackarn.


Jag hoppas jag får energi snart igen! Jag har förresten klippt av mig håret så det är kortkort nu. Blev inte jättenöjd då jag tyckte att frissan klippte upp för mycket! Men som tur är växer ju hår ut! Jag stod inte ut med mitt andra hår...hade ju tappat massor av hår så därfram var håret kort men längre därbak! Kunde ju inte ha utsläppt längre! Så på så vis känns det skönt! Jag kan lägga upp lite bilder en dag! Jag ska försöka bli bättre på att blogga! Tycker ju att det är roligt! Ska bara få igång mig lite först...!

Uppdatering

Som vanligt var det längesedan man skrev. Jag har varit hela veckan på Hudterapeut-utbildningen så jag har inte suttit på kontoret och jag har inte haft tid hemma! Det har varit en rolig och lärorik vecka! Är verkligen jättekul att handleda studenterna. Men trivs bra på mitt ordinarie jobb men det är kul att varva lite.


Max stackarn har varit hemma från dagis sen i tisdags. Snuva, feber, hosta, ingen matlust osv. Men är väldigt pigg och glad ändå så det är ju bra! Jag var bara hemma i tisdags sen har Nicklas varit hemma och farmor och mormor. Det känns så bra att man har alla nära till hands som kan hjälpa till!



Idag är det underbara fredag igen! Idag slutar jag sent, halv sju! Jag är nog helt slut när jag kommer hem idag! I helgen ska jag njuta av ledighet och av familjen. På söndag ska jag på barnklädes-party nere i Fjärås. Det ska bli rikigt kul! Har bara varit på sminkparty innan. Jag ska inte handla massor men en tröja och byxa inför vintern ska han få iallafall. Det är tydligen lite exclusiva kläder som det inte finns så många exemplar av men ändå till ett bra pris! Själv har jag shoppat lite mysiga höst-tröjor nu av varmare sort...Känner mig laddad inför hösten, skulle bara vilja ha ett par varma skor med typ päls inuti! Det behövs om det ska fortsätta bli dessa vargavintrar...
Jag fyller år nästa månad och mamsen ska ta mig till stora staden Göteborg dör jag ska hitta något jag behöver=) Ett par vinterskor kanske....?


Glöm inte kolla min skönhetsblogg! www.gildacosmetic.webblogg.se

Fredag igen!

Underbara fredagskänsla nu är du här igen som jag längtat! Nästa vecka blir tuff...då blir det att jobba mån-fre men helt nya grejer. Jag ska på upplärning hela veckan då jag ska bli vikarierande handledare på hudterapeut-utbildningen. Jag ska hoppas in vid sjukdom,ledighet osv. Det känns nervöst men kul! Jag har ju som sagt gått utbildningen själv men det var ju 4 årsedan man var i skolans praktik så det gäller ju att få tillbaka kunskaperna! Det kommer att ingå i mina arbetsuppgifter så det är inget extrajobb jag hoppat på! Det blir en utmaning men utmaningar behövs för att växa som människa!

I kväll känner jag för en riktig myskväll med god mat, film, godis mm. God mat blir det nog iallafall....om jag känner oss rätt blir det köpemat...orka laga mat på en fredag! SEn blir det mys med familjen hela helgen! Älskar min lilla familj! Det ska bli många av oss=)

Förresten panik! Det går mul-och klövsjukan på Max avdelning! Man får blåsor i munnen, under fötter, händer och rumpan och är VÄLDIGT smittsamt! Hela Fjärås har det typ..KUL va???? Jag förbereder mig på det nu...

RSS 2.0