Längtan!

Åh vad jag längtar till julen! I år längtar jag extra mycket av någon andledning! Det blir allt mysigare när man har barn med tycker jag! Vi får inga julklappar längre eftersom vi har barn...möjligtvis någon grej gemensamt till hemmet eller liknande. Men jag bryr mig inte ett dugg om det. Julen för mig är att träffas hela familjen och möla i sig massa julmat! Som jag längtar efter maten!!! Mums! I helgen börjar julstämningen på riktigt. Det blir julmarknad på lördag och på kvällen blir det julpynt hemma! På söndag ska vi på kalas där 1a advent säkerligen kommer att firas. Längtar verkligen till helg nu...


Max kommer inte få jättemånga julklappar av oss eftersom jag vet att han kommer att få massor av alla andra plus att han är fortfarande lite liten för att förstå. Men han ska få: Tellitubbien Po mjukdjur som han kommer ÄLSKA!! Bord och två stolar till sitt rum, kritor och målarfärg och några leksaker. Ganska mycket ändå. Tellitubbien och bordet med stolarna kommer göra succe iallafall!



PO!


Familjemys

Helgen har varit mysig och det har blivit en hel del gotta. När jag fyllde år fick jag Lejlas nya CupCake-bok. Till detta även muffinsformar och muffinsplåt. Så i lördags var det premiär. Jag började försiktigt med klassiska cupcakes med frosting och strössel på. Dom blev kanonfina och jag tror jag fått en ny hobby. Här ska bakas cupcakes! Nästa försök blir saffranscup-cakes med frosting..mums!


Första försökskaninerna blev familjen Wallsten-Lina, Mattias och lille Gry. Gry går på Max avdelning på dagis och jag och Lina gick samma mamma-grupp i Fjärås och har blivit goda vänner den senaste tiden. Jätte trevliga människor! Det var så kul för Max och Gry lekte som tokiga! De sprang fram och tillbaka och jagade varandra och Max spexade inför henne. Vi vuxna kunde sitta själva i matbordet och tjöta medan de små lekte för fullt i Max rum. De har helt speedade av varandra. Gry är en kopia av Max till sättet så det förklarar väl varför de leker så bra ihop=)

Annars är Max inne i en väldigt härlig period nu! När han började dagis var det lite tufft emellanåt då han var väldigt känslig och blev lätt arg och ledsen och var så trött efter dagis! Men nu är han pigg, glad och helt förändrad! Han har blivit mycket "större".



Denna bok kan jag rekommendera till alla baksugna!


11 11 11

Inatt föddes sveriges första barn till datumet 11 11 11 som ska heta Älva i mellannamn=) Coolt!

Veckorna bara rusar iväg. Äntligen underbara fredag! I helgen blir det mys med familjen och vi ska även träffa lite vänner i Fjärås. Det är rätt kul nu när man träffar de vänner vars barn går tillsammans med Max på dagis för de känner varandra nu och vet vilka de är. Nu är det inte så mycket ensamlekar utan barnen har fattat intresse för varandra och leker. I måndags var det föräldramöte på dagis. Dom hade en projektor som de visade upp bildspel på deras vardag på dagis och saker de hade gjort under hösten. Man hade sett många bilder redan då de har en pärm som de sätter in alla bilder som man kan se. Men det var lite kul nu för de berättade så mycket runt omkring. Så fick man fika och de berättade om vad som ska hända framöver. Den 28 november är det fackeltåg till tomten. Då går alla barnen med sina föräldrar med facklor i mörkret. Man promenerar till tomten och ger sin önskelista till honom. Sen blir det julfika efteråt. Mysigt! Sen var det nog också nåt julfirande på lucia.
Det härliga med Max dagis är att alla barn är så snälla och verkligen tar hand om varandra och hjälper varandra. Känner mig hur lugn som helt när jag lämnar Max och har slutat att ringa och kolla hur han har det hehe. För jag vet att han har så roligt där. Det är härligt!



Hoppas på att denna arbetsdag går snabbt! Idag blir det fredagspizza på jobbet. Mums!


Mycket som hända skall

Det är mycket som händer efter årsskiftet! Bland annat ska vi ju till Thailand den 25 Mars på bröllopsresa som det blir=) 2 veckor innan det beger jag mig till Italien 1 vecka med jobbet. Vi ska ställa ut på världens största skönhetsmässa. Det ska bli så roligt! Och vilken lyx..sova hela nätterna i en mjuk hotellsäng med hotellfrukost och gratis italiensk resturangmat varje dag! Men jag kommer att sakna ihjäl mina hjärtan där hemma! Jag och Nicklas har inte varit ifrån varandra så länge på 5 år...och Max kommer jag ju sakna så att det gör ont!
Helgen efter mässan ska jag iväg på en till skönhetsmässa i Stockholm. Men det är bara i 2 dagar...
Ser iallafall fram emot detta, jag kommer väl vara helt slut men vad passar inet bättre en en resa till Thailand efter det??

Men nu ska jag bara njuta av nuet och snart är det jul! Mysigt, jag längtar! Just det på fredag ska jag sätta in lite extansions=) Jippiiii!


RSS 2.0