KLÅDA!

Hjälp jag har fått klåda över hela kroppen! Det är inte jättefarligt men det sticker å kliar lite här å var! Jag vet att man kan få det när man är gravid. Nån som har fått det? Läste lite på nätet men som vanligt så ska det alltid stå det värsta typ att levern kan vara överbelastad av graviditeten mm...Lika bra att ta det med barnmorskan nästa vecka när jag ska dit! Kli Kli...!

Happy Day

Idag är det söndag men vad gör det? Ingen söndagsångest här inte! Ser fram emot en ny arbetsvecka!
Igår träffade jag min vän E. Vi fikade och gick runt och spanade in rean. Fick även jättefina babykläder som hon så snällt sorterat ut till mig=) TACK! Efter det åkte jag hem till min kära M som är nybliven undersköterska och tjötade i timmar och blev bjuden på en goood middag. Perfekt lördag!
Satt och tänkte på hur lyckligt lottad man är egentligen. Att man är frisk, har en underbar man, familj,vänner, bra jobb, bebis i magen, ny bostad på g...Ja mycket att vara tacksam för! Men det viktigaste är familjen och vänner och att även de har det bra! Och hellre få nära vänner än många ytliga som inte bryr sig i längden. Men jag tycker ändå att jag har många nära vänner, inte få. Sen jag blev gravid har väl nån fallit bort men det är varken ett problem eller förlust alls. Livet är bättre utan dåliga vänner som inte kan unna andra lycka. Det har man äntligen insett efter alla år.
Sitter i soffan inte alltför snygg med ett par Everlast-mjukbyxor och med en jättestor Beer-Chang T-shirt. Ska nog ta å fixa till mig strax så att jag får se lite kvinnlig ut. Ska på kalas om en liten stund. Hörde ett litet rykte att det skulle bli 3-rätters..? Mums..min mage är redo!

Nu tog jag steget!

Ett löjligt dilemma men idag tog jag ut min piercing i naveln då den börjat göra lite ont, vet inte om det beror på om magen växer. Men det tar emot! Jag har haft den i 11 år! Skaffade den när jag var 14 år. Jag och Marre gick med spänning till Barbarella och var överlyckliga att vi fick göra det. (Minns du hihi?) Jag hade just varit i Västindien så magen var brun och fin annars hade jag inte velat göra det då jag hade komplex för min mage, tyckte den var fläskig=/ Men jag tycker det är fint med piercad navel fast många tycker det är fjortis! Får se om det går att sätta tillbaka sen!
Nu ska jag fixa mig, sen träffa Emma i stan! Ha en bra dag!
Ps.Inte min mage

Ny träningsform??

Jag har varit på Hälsodagar i femmanhuset idag med en återförsäljare som ställde ut och såg en del intressanta saker. Bla Pole-fitness! En relativt ny träningsform som kräver styrka! Men man tränar hela kroppen och tjejerna som utförde det var grymma! Klart många förknippar det med strippor osv men men det är ändå rätt coolt. Det är kanske så man ska komma iform sen? Så kanske man känner sig lite sexig på köpet om man nu hade lyckats lära sig det! Kolla på pole-fitness.nu=)


Vill ha helg!

Längtar verkligen till fredag kväll nu! Denna veckan har varit lite småjobbig och imorgon är en av de fullspäckade veckorna över iallafall..sen är det bara februari kvar att beta av de viktigare grejerna på jobbet. Men jag kovar nästan att Mars kommer nog att fyllas på lite.

Dumt det blev ingen träning idag heller å imorgon hinner jag inte! Men nästa vecka ska jag nog lyckas få in 2-3 pass iallafall!

Vad händer i helgen då?? Jo lite av detta bla:

Träffa goda vänner, födeledagskalas och massa mys! Hoppas på fint väder med så man kan ta långa promenader.


Namn??

Jag har förstått att namn kan vara känsligt att prata om eftersom att man kanske är rädd att andra ska "sno" det namnet eller hinna före osv. Men vill man nu ha samma namn så vad gör det? Bara det inte är inom familj/släkt så är det ok.

Jag har funderat mycket på namn och pojknamn är väldigt svårt. Det finns inte många namn som känns rätt och där kan jag säga att det finns redan många namn i familjen som jag inte kan ta. Jag gillar korta namn och jag har ett pojknamn som det nog kommer att bli om det blir en pojk: Max♥

Blir det en flicka tror jag att det blir Moa♥. Gillar namn på M=) Men har en del andra flicknamn på lager som man får kolla genom.

Jag tror att den dagen man ser sitt barn för första gången så ser man vad han/hon ska heta. Om det så skulle vara en Åke eller en Greta...haha...

♥♥♥


Helt fantastiskt!

Fick just ett mms av min vän och kollega C som i morse fick en liten prins=) Hur söt som helst! Det är så svårt att tänka sig ändå att han har legat i magen! Ja minns när C berättade för mig att hon var gravid. Då var det bara en liten liten kula på magen och nu är det ett välskapt barn som kommit till världen...mirakel säger jag bara...Det ska bli spännande att höra hennes upplevelse av förlossningen. Vi ska bli riktiga lattemammor till våren=)
Ligger i soffan och känner på min mage där min bebbe ligger och sparkar nu. Sparken syntes utanpå magen.
Nu längtar jag ju inte alls till min tur!!! Men tiden kommer att gå snabbt...
*God kväll*

Pump It!

Yes då var det strax dags att bege sig från jobbet till nästa anhalt: GYMET!
Idag blir det bodypump som jag älskar så mycket! Perfekt att kombinera med kondition exempel springa och cykla men Bodypump är faktiskt kondition det med. Det är ett perfekt sätt att forma sin kropp på.
Man blir fast(are) över hela kroppen då alla muskler får jobba och du väljer själv hur tungt du ska jobba. När jag började träna från att ha varit en otränad slashas så fick jag jättefina resultat som jag inte trodde att jag skulle få.

Idag ska jag dock undvika utfallen som jag så envist skulle utföra förrförra veckan. Jag trodde det var ok så länge man inte hade besvär men förra veckan hade jag väldigt ont i bäckenet, kunde knappt böja mig ner och det strålade ner i benen. Så nu blir det lugnare...!




Hur gulligt är inte detta då?

I Thailand fick vi träffa de vilda "träskaporna" när vi åkte longtail i Mongraveträsket. Kolla bebis!


Nu börjar det likna något!

Tydligen är man mer kreativ när man jobbar=/ Har fått ordning nu känns det som i bloggen. Bara lite småsaker att justera när man har ork och ideer.
Nu är det strax hemgång! Gött!

Snart flyttar vi äntligen!

Man hinner inte skriva så mycket på helgerna känns det som. Jag försökte ändra lite i min design och kom en liten bit på vägen men har mycket kvar som jag inte vet hur jag ska göra men det kommer i mig egna lilla takt.

Helgen var lugn och skön. Kan vara skönt emellanåt då nästa helg är fullspäckad. Vi var nere bla på vår tomt som vanligt och kollade läget och grunden är helt klar nu. Även garagedel, el och vatten är klart så nu är det bara huset som vi väntar på som ska komma om snart två veckor! På en dag smäller de upp huset med tak och allt!
Kl 8.00 på morgonen den 12 Februari kommer det. Jag är i Sthlm då så jag missar det. Men jag tror inte jag vill se det. Vill se huset stå klart för inflyttning!

Bebben sparkar på som vanligt varje dag men jag fattar alltså inte vart han/hon är...trodde vid denna ´tiden att magen skulle vara jättestor men icke...jag tror inte att jag kommer att se speciellt gravid ut...Mamma hade ju knappt nån mage heller så det är väl ärftligt! Tråkigt men det har nog sina fördelar efter förlossningen=)


Min sida ser för jvlig ut, jag vet!

Jag håller på att få ordning på min blogg. Det tar lite tid för jag orkar inte sitta i flera timmar med detta så jag tar det lite som...men så småningom kanske den blir bra!

Planering...

Aj jag har så jvla ont i mitt huvud idag, värken började igår och är fortfarande i. Jag brukar kalla den för 3-dagars huvudvärken. Inga tabletter hjälper alls. Får bara ta panodil med typ som i vanlig fall inte biter på mig så jag kan lika gärna vara utan. Får ont i huvudet av all planering och stress på jobbet. Mental stress, inte fysisk stress. Försöker nu att få ihop det sista av januari och hela februari. Det är de två månader som jag kan planera in jobbigare saker som resor mm, tex med övernattning. I mars och april vill jag inte åka iväg på större grejer men lyckades ändå planera in en dagsresa till malmö sista april...då är jag i V.38 så hoppas bebben håller sig inne. Men sånt känner man la av innan. Det är iallafall en del pusslande för att få ihop vissa saker.
Hur som helst är februari fullspäckat av olika uppdrag. Men det är väl åt andra sidan bra att ha att göra..så kan man gå hem med gott samvete sen...Ska lämna över mitt arbete till en superbra tjej som kommer att göra ett jättebra jobb tror jag. Så jag känner mig trygg att gå hem och lägga all min tid och kärlek på familjen!


M.U.S.I.K!

Förr i tiden var jag världens hårdrockstjej! Det var typ det enda jag lyssnade på. Ju tyngre, desto bättre. Hade enbart hårdrocksskivor att lyssna på. Mina kläder skulle även helst se så rockiga ut som möjligt..inga söta finkläder där inte! Men sedan hände det något. Kanske att man blev äldre eller nåt men musiksmaken förändrades. Även klädstilen..lika bra det iofs=/
Idag gillar jag fortfarande hårdrock men inte som förr. Jag lyssnar på allt möjligt nu. Radiomusiken tycker jag till exempel om..fastnar på alla jvla hits mm som jag tidigare hade tyckt var töntigt att lyssna på! Jag älskar när man får en låt på huvudet som spelas upp i bilen! Just nu går dessa låtar i mitt huvud:

1. Black Eyed Peas- Meet me halfway
2. Madonna - Celebration (david Guetta Remix)
3. Kesha - Tik Tok
4. Pink - I Don't Believe You



Min upplevelse av graviditeten hittils:

V 3-Hoppas på spänning att det blivit något. Tror dock inte att det kan vara så lätt eftersom jag inte är säker på att jag hade ÄL på de rätta dagarna.
V.4- Känner av i början av veckan ett litet lätt molande värk i nedre magen. Ska inte ha mens riktigt än. Kan det vara befruktelsen på g? Gör ett test eftersom jag inte kan hålla mig men det visar såklart negativt. För tidigt.
V.5-Gör ett test 3 dagar innan beräknad mens och får ett svagt PLUS! Blir överlycklig! Men eftersom det är svagt vågar jag ändå inte tro på det rikigt ännu. Väntar 3 dagar till och då visar det ett starkt PLUS! Så lätt gick det=)
V.6- Kör på som vanligt. Känner ingenting alls. Är lite lurigt lycklig och läser runt vad jag ska göra nu. Kontakta barnmorska, börja läsa böcker mm. Jag vill veta ALLT som sker i kroppen nu.
V.7-8-Hjälp vad händer. Mår skit! Trött som bara den men framförallt ILLAMÅENDE! Jag får inte i mig något. Allt smakar äckligt. Speciellt kaffe, köttfärssåser,starka lukter,kylskåpslukt mm. Ingenting duger...
V.9-12-Illamående varje dag, spyr oftast på morgon och kväll. Trött och kan inte träna.V.9 gör jag ett VUL och ser den lille kotten
V.13-15 Illamåendet börjar släppa och mår ganska så bra! Är väldigt lättad över att V.12 passerat=)Undrar nu när magen vill komma!
V.16-17-Oj,oj känner bebbens första rörelser. Små buffar i nedre magen. Förnekar det först men sedan fattar jag! Nedräkningen till UL har börjat. Är nervös..
V.18-UL! Ser bebben på riktigt och allt ser bra ut! Växer som han/hon ska!Lycka!
V.19-23- Magen börjar växa lite mer och jag känner mer sparkar som nu har förflyttat sig uppåt. Väntar nu på spänning tills allt det andra börjar!

 

 

 

 

 


Jag har en människa i magen!

Igår slog det mig, jag har en liten människa i magen! Visst att man känner rörelser varje dag men igår när jag skulle sova hände en rolig sak. Jag kände efter lite mer noggrant på ena sidan och jag lovar att jag kände en fot. Den sparkade till rejält som en liten klump som kändes-ja som foten! Jag tog N hand och tryckte till på samma ställe eftersom han inte trodde på mig. Han kände samma liten grej som sparkade till. Han blev helt chockad...jag höll på att skratta ihjäl mig...

När jag blev gravid så tog jag även mått på mig själv. Runt mage, lår och rumpa. Tänkte igår att jag skulle kolla om måtten gick runt nu. Det gjorde det INTE kan jag säga...magen hade jag förstått men även lår och rumpa har växt lite. Ändå är det inget jag tänker på. Jag har aldrig nånsin trivts med mig själv så som jag gör idag. Undrar om jag får äta upp det om ett par månader=/


Såhär såg det ut igår!!!


Haha skoja bara..detta är inte min mage...

I väntans tider!

Jag har ju aldrig haft ett bra tålamod när det gäller att vänta på roliga saker som ska hända. Och nu börjar det bli lite jobbigt men jag måste släppa det och fokusera på nuet! Jag måste fokusera på jobbet till exempel. Har ju typ 3 månader kvar bara om det går som jag planerat och tänker bara på vad gött det ska bli att "gå hem". Jag trivs jättebra på mitt jobb och kommer att vara kvar där länge även efter mammaledigheten men jag ljuger om jag säger att det inte ska bli jvligt gött att gå hemma. Sedan blir ju det ett annat slags heltidsjobb men jag tror jag kommer att klara det galant! Jag längtar efter att bli mamma! Och jag längtar tills du kommer!

Igår var jag hos min vän R och pratade om det nya året och vad vi ville lägga fokus på. Detta är vad jag ska lägga min fokus på:

  • Inte lägga energi på att gnälla för småsaker
  • Bort med alla energitjuvar
  • Ta hand om sina nära och kära och lägga fokus på dom
  • Göra mitt bästa för att bli en bra mamma=)
  • Ta hand om min man som är den bästa i hela världen
  • Hålla igång med motion på en rimlig nivå under och efter graviditet
  • NJUTA AV LIVET!









  •  


    Nästan iallafall..

    Ja nu lyckades jag iallafall lägga upp min header för idag kunde min hjärna tänka lite bättre. Men däremot blev den inte så snygg eftersom skärpan blev kass. Det ska egentligen stå mitt namn i diamanter men det syns inte riktigt! Så den får vara såhär tills vidare. Nu vet jag iallafall hur jag ska göra!
    Helgen har varit kanon men gick väldigt fort. Lite av det som hänt:
    1. Lägenheten såld för bra pengar. Vi kommer ej att behöva ha topplån och vi kommer att kunna lägga pengar på annat som behövs utan att det svider
    2. Tränat Bodypump! Jätteskönt men kör med ganska lätta vikter för jag vill inte överträna
    3. Hälsat på Emma. Ida var också med. Det var trevligt!
    4. Käkat lunch hos mamma
    5. Hälsat på Bob
    Nu ska jag bara slappa i soffan och ladda inför en ny arbetsvecka! Thailandbilderna kommer så småningom!

    Friday!

    Gött med fredag men det dröjer länge innan jag får njuta av den=/ Ska till Falkenberg idag och kommer inte vara hemma förrän sju eller nåt! Jag är helt död idag! Igår fick vi reda på att vi ska ha en visning idag pga tre till var väldigt intresserade. Jag hade behövt hela veckan på mig att städa ju! Igår städade jag hela kvällen, var klar ca 21.30. Tog typ 3 timmar! Ett tips till er alla är att alltid ha ordning i skåp och utrymmen som inte syns och samla inte på er skit, för den dagen ni flyttar blir det mycket! Tror jag slängde 15 påsar med skit. Men det är en befrielse att rensa! Så nu ska vi fan bli miljonärer idag som N uttryckte det=)

    När det gäller graviditeten så börjar det bli riktigt roligt nu för magen växer och bebis känns allt mer. Det blir nog en riktig fighter tror jag! Det roliga är att när man tänker på att vara gravid tror man att man går runt med en stor mage i 9 månader men det är först nu som det börjar hända grejer och det är typ 4 månader kvar och jag är i princip som vanligt. Å ja nu tänker alla: vänta bara...Jag vet=) Men det är klart det är individuellt. Kolla på Katrin Z som har en vääääldigt stooor mage.

    I helgen ska jag försöka hinna lägga upp lite bilder från Thailand. Vill även fixa min header..får se om jag kan få lite hjälp kanske! -Ida....??


    Ha en bra dag!


    Hur gör man?

    Hur fan lägger man in en egen header-bild?? Fattar inte vad jag gör för fel. Det går verkligen inte. Bilden kommer in på sidan men täcker liksom inte där uppeoch den gamla texten är kvar! Hälp...

    Babybooom!

    Ja jag vet att det är 3:e gången jag skriver idag men jag råkar sitta framför datorn på jobbet och har inte jättemycket att göra idag=/Jag vet att jag bara skriver bebisgrejer men det kan inte hjälpas!

    En kul grej: N hade varit på vår tomt idag och kollat läget och träffade på våra blivande grannar som bygger brevid. De är i ca 30 års åldern och har en dotter på 3 år tror jag. De väntar barn igen som är beräknat den 20 Maj, 1 dag innan oss. Hur stor chans är det då? Den lille får alltså en lekkamrat nära och bra=)

    På tal om sjuka drömmar igen...

    Jag har drömt 2 nya sjuka graviddrömmar.

    Dröm 1: Jag födde redan nu och den hade huggtänder och långa konstiga naglar, sedan var den en kanin...

    Dröm 2 inatt: Den sparkade så tydligt att man kunde se foten bukta ut på magen. Då tog N tag i tån så att nageln åkte av på foten som av nån konstig andledning kom ut på utsidan...då blev jag arg=/


    Jag vill shoppa nu:

    1. Matsalsbord med sex stolar
    2. Barnvagn Brio Go-februari/mars
    3. Bilbarnstol-februari/mars
    4. Barnsäng med tillbehör (mamma betalar=)-mars
    5. Sänghimmel till barnsäng -mars
    6. Skötbord/skåp-mars
    7. Sovrumslampa-mars
    8. STOR spegel-mars
    9. Lite babykläder och annat tillbehör inför start...inhandlas lite då och då

    Så fort jag har pengar över ska jag handla lite småsaker...kan inte hålla mig nu. Varför ska man vänta på att en viss tid passeras? Om det skulle hända något vilket det inte kommer att göra så kommer man väl ändå inte sluta försöka? Igår var jag hos barnmorskan och kollade läget. Bebbens hjärta slog fint och livmodern hade växt till sin rätta höjd, strax över naveln. Hon tyckte min storlek var helt normal. Ska börja gå på de regelbundna kontrollerna om 4 veckor, V.25. Har även nu skickat in så jag ska börja planera min mammaledighet. Har inte bestämt när jag ska sluta jobba men tror det blir April ut. Sen kanske jag går hem å laddar=)


    Jaha nu kan man inte ens se på tv mer då...

    Idag innan jag skulle till jobbet så fick jag höra den mest löjligaste studien som genomförts. Att om man sitter å tittar på tv många timmar i streck så kan man dö i förtid för att man ökar risken för kärlsjukdomar...Jaha ok..Så vi som arbetar på kontor, piloter, chaufförer och andra som har stillasittande jobb vi kommer att dö i förtid då? Trots de som inte röker, dricker, äter sunt och tränar vilket då inte skulle ha någon påverkan...herregud snart kan man ju inte göra något utan att dö i förtid. Då kan ja lika gärna börja röka då, sak samma. Detta konstaterade iallafall en läkare på karolinska institutet...det var en australiensk studie...Nä tacka vet jag soffan och TV i långa streck!


    Ja just det! Vi har ju nu lagt ut lägenheten till försäljning. Vi ska ha visningar nästa vecka och gick ut med ett vettigt pris. Igår ringde mäklaren och hade en kvinna som ville ha lägenheten direkt och la ett definitivt bud lååångt över vårat utgångspris...Så nu är man i valet och kvalet. Ska man ta det eller vänta på alla andra spekulanter? Det kan ju bli så att vi aldrig kommer upp i den summan och vi inte tar det nu! Men grym vinst iallafall. Vi har rätt bra flyt just nu...Nästan att man är rädd att något ska gå fel=/

    Måndag!

    Då var det måndag igen. En ny arbetsvecka, fram med arbetsviljan och kreativiteten! Känner mig fortfarande lite avslagen efter all ledighet. Tänk vad resan gick snabbt ändå...det är lätt att längta tillbaka=(

    Helgen var jättemysig. Lördagen hade inget inplanerat men jag och N åkte tidigt ut till stan och käkade lunch och handlade lite smått. Sedan åkte vi till Backaplan där min vän I hade pratat om en barnvagnsaffär så vi skulle kolla för skoj skull. Vagnen vi hade bestämt oss för fanns till ett jättebilligt pris. Både sitt och ligg för 4000 kr, så vi blev riktigt sugna på att köpa den. Men vi gick ändå vidare till nästa affär. Då fick vi en annan vagn rekommenderad som kändes mycket bättre! Brio Go. Sittdelen håller tydligen upp till 3 år medan Brio Sing som vi ville ha, är det månda som säljer redan vid 6 månaders ålder för den är för liten. Brio Go var även mer dämpad så den passar bra till grus-och skogsvägar vilket är bra eftersom det blir lite sånt med. Plus att den är toppen som cityvagn. Kostar dock 8500 men men bebbben ska ha det bästa. Jag längtar så himla mycket till maj nu....När huset står klart, våren är här och bebben kommer. Ibland är det nästan jobbigt att vänta.

    Efter barnvagnsjakten åkte vi till S och E och fikade. Igår var vi på kalkonmiddag. Jag åt som en häst och det var rikigt gott! Feta kalkonskivor med god sås, svartvinbärs-gele, kokt potatis och massagrönsaker..mmmm!
    Jag måste lära mig laga kalkon.

    Idag ska de börja gräva på tomten och imorgon kommer grunden! Om ca 4-5 veckor kommer huset=)



    Lite skillnad är det allt på storlek nu!

    Passade på att ta en bild igår då jag var rätt svullen om magen. Insåg att jag har visst växt en del ändå=)



      


    Babyshower!!

    Tänkte bara informera de kära vänner som kanske läser min blogg att i April så kommer jag ha en "Babyshower" hemma hos mig i huset! Har inte börjat planera så mycket än men det kommer senare...Min kära svägerska ville hjälpa till då den "gravida" tydligen inte ska lägga ner så mycket jobb själv på att planera den. Men vi får se! Det kommer bara att vara tjejer som är bjudna och de blir mor+svärmor+ svägerskor och de närmaste bästa tjejkompisarna som har funnits vid min sida under graviditeten. Ni vet vilka ni är=) Pöss

              

    Jetlag!

    Jag är så trött! Undrar när min jetlag ska försvinna. Minns inte att jag var sån här sist. Vaknar kl 2-3 varje natt eftersom det då är dag i Thailand och då är kroppen inställd på att vakna och äta frukost. Är därför svinhungrig när jag går upp! Idag fick jag gå upp kl 6 redan då jag inte kunde sova och gjorde en brakfrukost med ägg och mackor. Det var gott! Nu sitter jag på jobbet och det känns bra. Längtar till helgen bara då jag ska ta det väldigt lugnt. Jag ska som sagt försöka att lägga upp lite bilder på bloggen ikväll men lovar inget. Vill även gärna ändra design på min blogg så den är ganska så ful haha. Jag har inte riktigt orkat lära mig alla små trix än.
    Vill även tillägga att mammabyxor måste vara de mest bekväma som finns... Skulle kunna gå i det jämt!

    Nu ska jag köpa lunch! Bye Bye!

    Hemma igen!

    Så då var årets resa avslutad och det känns faktiskt skönt att vara hemma trots att Thailand är alldeles underbart och säkert en av de bästa resmålen man kan åka till! Sist ville ja inte ens hem men då hade man inte lika mycket att se fram emot hemma som nu heller. Vi har haft det underbart och varit med om en massa roliga äventyr. Vi umgicks en hel del med kära mor med man plus att hans barn med respektive med vänner kom. De är ju i samma ålder som mig och N och vi hade rikitgt kul. Men vi fick såklart även en hel del ensamtid vilket behövdes. Resan hem tog totalt 20 timmar och jag har fetaste jetlagen idag. Hoppas på att sova i natt. När jag orkar ska jag lägga upp lite bilder!
    Bebismagen växte snabbt under resan men är fortfarande rätt liten. Bebben rör på sig massa varje dag vilket känns så roligt! På lördag är jag redan i V.22...helt sjukt vad tiden går snabbt! Har även gått upp ca 4 kilo=)
    Idag hade vi massor att göra trots att jag gärna bara hade velat ligga i sängen. Vi har röjjt undan alla småprylar inför mäklarens fotograferingg i morgon. Vi köpte blommor, nya kuddar och ett överkast till sängen mm.
    Vi har även köpt ett jättefint matsalsbord med sex stolar som hade kampanjpris på 4000, innan 7000 kr. Leverans är lagom till flytten nästan. Köpte även ett par svarta mammabyxor som ja kan ha nu istället för mina trånga obekväma jeans. Snart är det även dags för barnvagns-shopping. Vet att det kanske är tidigt men i feb, mars ska vi iallafall köpa den. Jag får faktiskt inte glömma att jag föddes 6 veckor för tidigt, min bror 2 veckor för tidigt och min mormor födde nån i 7e månaden. Jag har därför blivit varnad att bebis kan komma tidigare än jag tror!
    God natt!

    RSS 2.0