3 månader kvar


Inatt drömde jag om förlossningen...låg på bb och skulle få lavemang och var jättenervös och rädd haha..sen var det inte så mycket mer...En snutt från hur det var sist med andra ord..Ja det är väl nu tankarna börjar i med att vi kommer närmare förlossningen...3 månader kvar. Längtar så efter en sovande liten bebis på bröstet. Det är så kort tid man har det där...men klart det är jättegosigt nu med=) Max är väldigt kramig när han vill och ber man om kramar och pussar får man det=) Alla åldrar har väl sin tjusning...


Idag jobbar jag HELDAG..undrar hur många som gör det?? Jaja jag klagar inte, har varit "ledig" i 5 dagar. Vabbade ons-fre förra veckan då Max hade öroninflammation. NU hoppas jag att vi slipper mer vabb...Har ju bara 2,5 månad kvar att jobba och vill passa på att njuta av hela löner för snart sänks det till 80%..fy det är nackdelen med att vara f-ledig. Många tusenlappar som försvinner...! Men men det är 1-3 gr i livet man får uppleva detta och att faktiskt kunna vara hemma. Sen ska man ju ändå jobba och slita tills man är 65...hua!

Värme på g?


Till helgen  ska värmen komma sägs det...Hur det än blir så åker utemöblerna ut och grillen ska fram! Det ska bli premiärgrilling hemma som jag har längtat! Ska grilla en fet köttbit eller massa kyckling och grönsaker! I lördags var vi hos Nicklas syster som hade köpt nötkött från en gård i närheten. Jag åt 2 tjocka mediumstekta oxfilebitar. Det var gudomligt gott, bara smälte i munnen. Vi äter så sällan kött hemma, vi äter mest kyckling, köttfärs i olika former, köttbular, falukorv mm..För att det är enkelt! Men nu är jag sjukt sugen på kött, kroppen som vill ha mer järn nu kanske. Det kommer att bli många grillkvällar framöver, ska bli mysigt!


Imorgon är det 99 dagar kvar till Bebbe, tvåsiffrigt=) Och nästa vecka blir det exakt 3 månader kvar..låter länge men det är ju faktiskt rätt snart...För tillfället har vi inget barnrum till Bebben eftersom övervåningen inte är klar så Max och lillasyster/lillebror får dela. Alltså inget jättestort projekt att förbereda men i Max rum finns 2 garderober, en med Max kläder och en med skit, så jag måste rensa bort skiten och göra ordning så att garderoben är klar att fyllas upp med kläder sen..ska också lägga dit alla neutrala kläder som Max haft såklart.. Måste också damma av brion som står i garaget..sen har vi allt annat. Vi vet inte ännu om en syskonvagn kommer att vara nödvändig. Vi väntar med den biten.

Helgmys


Åh vad underbart det ska bli med helg...förra helgen var så fullspäckad att den gick i ett nafs, sedan att man fortfarande hade jetlag gjorde inte saken bättre, man var helt död. Försökte att inte planera så mycket denna helgen men lite planer har man. Ikväll blir det bara mys, är sugen på lite småplock och godsaker framför tvn..
Imorgon blir det lite att greja hemma, behöver rensa! Senare ska vi till Nicklas syster på 40 och 10-årsfirande samt lite Thailand reunion...=) Vi alla längtar tillbaka!! Sedan är det sista helgen vi har på oss att fixa de jkla deklarationerna, har en del att dra av på, bensin mm. Fick tillbaka rekord mycket i år! Men det är bara för jag varit föräldraledig, man skattar så mycket mer då. Men allt ska gå till sparandet...eller byggkassan som man säger...tråkigt kanske men jag är så van nu att lägga undan alla extrapengar..är faktiskt kul att spara! Varför ska man ta lån när man kan spara? Det gäller att vara smart...=)

Uppdatering av livet



Ja nu var det längesen man skrev. Vi kom hem förra veckan från en underbart härlig resa som jag redan längtar tillbaka till! Känns knappt som jag varit där! Klart det är ju inte samma "avkoppling" att åka med småbarn men ändå har allt gått så bra. Fint väder, varmt och skönt, badat, ätit gott, shoppat och fått fin färg trots att man inte pressat som man brukar men jag tror man får finare färg när man inte pressar eftersom man rör på sig! Den blir jämnare och eftersom man inte smörjer sig lika mycket får man mer färg! Jag vill verkligen åka om 2 år igen men då åker vi i 3 veckor. Gärna med samma gäng och fler familjemedlemmar, det var riktigt kul att åka många! Och Max har lekt så mycket med sina kusiner! Jag ska lägga upp kort en dag.


Vigseln innan resan var jättefin och jag blev supernöjd med hår och klänning och allt var som jag hade velat. Trodde inte jag skulle bli rörd men både jag och Nicklas fick tårar när vi vigdes. Var svårt att få fram orden men lyckades=) Så nu heter jag Malin Hagstedt, är fortfarande ovan men det känns grymt bra! Trodde att det inte skulle kännas skillnad känslomässigt när man gift sig men det gör det verkligen, till det bättre=)


Graviditeten går framåt, går in i V.26 idag så det går ju undan! Och jag kan säga att magen är större än sist!! Den växer så det knakar och spänner på! Nu känner jag bebben rejält när h*n rör sig, igår kände jag att de små fötterna låg en bit över naveln och vilade=) Kände samma med Max med och det var bm som sa att det var fötterna. Men jag tänker att om jag är så här stor nu, hur blir det om 3 månader då?? Haha men jag vill ju vara större så det gör inget. Viktmässigt ligger jag nog under några kg om jag jämför med sist men tror att jag är mer hälsosam med maten nu än sist. Dock tränar jag inget alls. För min del tycker jag inte att man ska ta ut sig och få upp puls och svettas, tror bebisen inte mår bra då. Det frå räcka med promenader, vardagsmotion och lite lättare övningar...det måste jag komma igång med. När ska man börja köpa lite bebiskläder då?? Visst har man en del men man vill ju ha nytt och fint till BB och första dagarna...=) Och tänk om det skulle bli en flicka? Då får vi att göra vad det gäller klädesshopping!! Klart man kommer att återanvända det som går men blåa kläder med bilar på går ju inte!


Plugg: Har just börjat läsa Företagsekonomi A på distans nu...än så länge går det bra, verkar inte vara en svår kurs det är bara att man ska orka på kvällarna. Men efter Matte B så känns allt lätt! Nu är det ju bara text som ska läsas in i huvudet...


Ha det gott!

RSS 2.0