God kväll

Det blev visst ingen kvällsuppdatering sen sist haha...DEt har varit fullt upp hä hemma med magsjuka och mycket på jobbet så jag har inte riktigt haft tillfälle...Max blev magsjuk förra helgen sen blev jag dålig i veckan, Max blev dålig igen och hej och hå! Jag som just hade tänkt att det var längesen Max var sjuk. NU kanske jag låter dum men det som är skönt med att ha små barn är att ibland när de blir sjuka så FÅR man faktiskt stanna hemma från jobbet utan dåligt samvete och bara mysa...Men klart händer det ofta är det ju inte bra men då och då emellanåt. Nu fick jag mysa en dag med Max innan jag blev sjuk så Nicklas fick stanna hemma med...typiskt...
Men men nu är det nog på bättringsvägen! TRåkigt bara när man blir sjuk på det sättet som magsjuka, då kan man verkligen inte träffa andra barn på helgen! NÄr det gäller min gravidsjuka så är det fortfarande bättre men inte helt. Jag undrar just när jag kan börja träna igen...måste göra det så fort jag mår riktigt bra igen. Blir lugn träning, mest BodyPump och typ crosstrainer/löpband....DRömmer väldigt skumma drömmar just nu med om Bebben. Att hanhon ska väga pyttelite...födde en bebis som var lika stor som min handflata i en dröm...Jag tror att jag tänker mycket omedvetet på att jag gärna denna gången vill föda en lite större bebis. Typ 3,5 kg hade varit perfa..så de slipper hålla på med ersättning och skit. Vi får se hur det blir. Tror magen börjar växa lite nu...Och jag längtar som en tok nu!! Om 5 veckor är det stora ultraljudet. SKa jag ta reda på kön tro...? Är väldigt nyfiken men Nicklas vill inte veta, det var så kul sist när Max kom ut och man liksom fick kika efter vad det var....Jag får se hur jag gör...!

Nya tag!

Nu är det dags för nya tag! Jag ska skriva ett inlägg varje kväll nu. Eller kanske inte varje, men varannan iallafall. Sitter ändå framför datorn om kvällarna nu när jag pluggar matte. Det går faktiskt mycket bättre än så länge. Börjar fatta allt nu men har en svår del framför mig som jag hoppas fatta bättre där med!

Börjar känna mig lite piggare och bättre. Har ju mått SKIIIIIIT i 2 månader. Inte kunnat äta, somnat typ stående, humörsvängningar, spytt..ja u name it allt jobbigt. Men allt detta jobbiga har ju ett fint resultat=) Den 30 Juli är nämligen vårt andra underverk beräknat att komma till världen! SKa bli jättemysigt med en bebis och jag tror Max blir en bra storebror. Denna gången vet man ju allt med vad det innebär och nu kommer jag verkligen att uppskatta bebistiden för jag vet hur snabbt det går undan! Åh vad jag ska njuta i all smärta under förlossningen. Åh vad jag längtar!
Denna mammaledigheten kommer att bli ännu bättre än sist, trots att jag tycker att jag då hade en perfekt ledighet. Nu ska nämligen hela Fjärås-gänget ha sitt andra barn igen, vilket betyder att alla är hemma samtidigt igen. Har även 2 andra vänner som ska ha strax efter mig så det är mer än bara babyboom nu. Min kompis H är beräknad 1 dag innan mig så allt känns nästan för bra nu...
Men gud vad jag hade förträngt hur dåligt man kan må....Ändå är jag osäker på att jag mådde såhär kasst sist. Jag lovar att det är värre än att föda. Föda gör man ju på ett par timmar, dåligt mådde jag i 2 månader och är fortfarande inte helt över....Men men man ska inte klaga! Så nu antar jag att det blir mycket gravidsnack men ska försöka att inte snacka bara om det...MAn har ju annat att prata om med liksom...
God kväll!

2012

Hej hej. 2012 då. Känns skönt med ett nytt år! Om ca 3 månader är det vår på gång och jag längtar verkligen! Vill inte ha mer mörker nu. Är glad att det varit plusgrader större delen av vintern, fast snö är mysigt så är det inte kul med 15 minusgrader som vi hade förra året! Försöker summera vad som hänt under 2011 men kan bara komma på följande:
  • Föräldraledig-en underbar tid som gick väldigt fort!
  • Förlovad med min Nicklas
  • Beställde en Thailandsresa/bröllopsresa
  • Byggde garage (Eller Nicklas gjorde)
  • Fick nya goa vänner i Fjärås
  • Började jobba igen
  • Klippte av mig mitt hår vilket jag aldrig ska göra om, men nu har det börjat växa ut och tacka gudarna för extansions!
  • Började plugga matte b....misslyckades men ska nu ta nya tag!
Sen kan jag inte komma på något mer vettigt....Men jag kan ju säga att detta året kommer att bli kanoooooon med massor av trevliga händelser!
Gott Nytt 2012 mina vänner!

RSS 2.0