Napp!

Jag har ju varit lite emot napp, eller inte emot men jag hade tänkt att vänta med det iallafall tills amningen funkar bra. Amningen funkar bra nu, jag har mjölk och han äter. Eftersom han är liten har han ju även fått ersättning som som han skulle ha innan min mjölk hade kommit. Det har den nu och han äter bra! Jag trodde inte han fick i sig tillräckligt eftersom han ville vara vid bröstet dygnet runt nästan haha...Efter många om och men så föreslog Nicklas att bara testa om han ville ha napp. Då skulle vi ju få reda på om han var hungrig eller att han bara hade ett starkt sugbehov. Men han tog nappen och ligger nöjt med den nu och sen dess äter vi var tredje timme.
Mammas snuttiplutt!

Dagen då livet fick en ny mening

Ja, man kan verkligen ALDRIG veta när det sätter igång. Jag hade verkligen inga förvärkar eller några som helst tecken förutom att magen blev stenhård av och till, men inget som gjorde ont.
Kl tolv på natten den 20 vaknar jag med värkar som kommer och går var 10e minut. Klarar dom bra tack vare avslappningsandningen. Kl 02.30 ringer jag in till Varberg och rådfrågar, jag får som svar att jag ska vila och ta en värktablett=/ 06.30 ca ringer jag tillbaka och rådfrågar igen och de ger mig som råd att duscha varmt en stund. 11.00 kommer värkarna oftare och då ringer jag min bm som säger att jag befinner mig i latensfasen. Jag ringer till Nicklas och ber han komma hem då jag ändå vill åka in för att kolla läget.
12.50 När vi kommer dit har värkarna stannat av lite men det visar sig att jag är öppen 3 cm.
14.57 Vill gå runt och röra mig lite med gåstolen för att få igång det. Helena heter min bm och är riktigt snäll.
15.15 Tar mig ett varmt bad i "SPA-rummet" som de har där. Får kall dricka serverat. Värmen känns skön genom värkarna.
15.54 Börjar med lustgasen som hjälper mig fint genom värkarna. Känns som man blir lite lullig, riktigt gött!
19.15 EDA läggs då jag tycker det är onödigt att ha ont i onödan. Läkaren blir osäker om den kan läggas då min tatuering täcker området men hon hittar ett ställe att lägga bedövningen på. Värkarna blir allt jobbigare.
20.00 Krystvärkarna sätter igång. Nu är det en HEL ANNAN känsla klan jag säga.
20.07 Huvudet står i bäckenbotten och fosterljuden blir lägre. Läkaren kommer och kollar läget. Ingen fara.
20.10 Vår prins föds i framstupa kronbjudning med navelsträngen 2 varv runt halsen men ingen fara. Han är en frisk liten pojke.













Kärlek

Nanar gott i soffan


Bebben blev Max

Torsdagen den 20 Maj kl 20.10 kom våran efterlängtade son Max

Detta är kärlek när den är som allra störst






Återkommer snart med massa info om förlossning och om allt annat mina kära






Långtråkigt

KÄNNER FÖR ATT GÖRA NÅGOT MEN ORKAR INTE! HAR VARIT PÅ KALAS OCH ÄTIT ITALIENSK BUFFÉ SÅ NU ÄR MAGEN SPRÄNGFYLLD. TROR JAG FÅR HÅLLA MIG HEMMA IDAG OCH SATSA PÅ MER AKTIVITET I MORGON. TÄNKTE EVENTUELLT ÅKA TILL FRÖLUNDA OM NÅN HAR TID ATT TRÄFFA MIG?? JAG HAR STÄLLT IN MIG PÅ ATT VÄNTA LITE TILL NU PÅ BEBIS. TROR INTE DET KOMMER I VECKAN. HAR SAMMANDRAGNINGAR FLERA GGR OM DAGEN NU MEN DET GÖR INTE ONT ALLS. SÅG PÅ LITE BILDER IGÅR FRÅN THAILAND 2008. TRODDE ALDRIG JAG SKULLE KÄNNA SÅ MEN VILKEN SLANK FIGUR MAN HADE. JAG SKA TILLBAKA DIT SÅ FORT KROPPEN ÄR REDO. HAR REDAN LAGT UPP EN PLAN ATT BÖRJA MED. INNAN MAN KAN TA SIG TILL GYMET ELLER LÖPAR-RUNDAN FÅR DET BLI VIKTER HEMMA MED POWERWALKS. OCH INGA SÖTSAKER! SÅ TILL SEPTEMBER HOPPAS JAG VARA I NÅGORLUNDA FIN FORM IGEN. HAR GÅTT UPP 12 KG BARA SÅ DET BLIR NOG INTE SVÅRT. RÄKNAR MED ATT NÅGRA KILO AV DETTA RAMLAR AV EFTER FÖDSELN!    HA EN FIN LÖRDAG

One weekend to go

DETTA ÄR FÖRSTA GÅNGEN JAG SKRIVER FRÅN MOBILEN. FATTAR INTE VARFÖR DET BLIR STORA BOKSTÄVER! BÖRJAR BLI LESS PÅ ATT VARA UTAN INTERNET! NU FUNKAR INTE HEMTELEN HELLER FÖR TELIA ÄR KASST! MEN NÄSTA VECKA ÄR NOG ALLT FIXAT! PÅ BABYFRONTEN ÄR DET LUGNT MEN JAG KÄNNER LITE FÖRÄNDRINGAR DÄR INNE. BEBBEN VÄXER OCH TRYCKER SIG UTÅT HELA TIDEN, IBLAND BLIR HELA MAGEN SNE HAHA. VAR HOS BM I ONSDAGS OCH DET HADE VÄXT MER. HON TROR ATT DET BEROR PÅ ATT JAG NU ÄR LEDIG OCH TAR DET LUGNT! IDAG ÄR DET EN VECKA KVAR MEN JAG TROR DET BLIR CA DEN 26 MAJ!                                                                    IDAG BLIR DET FIX PÅ TOMTEN. NICKLAS SKA BYGGA TRAPPA TILL GROVKÖKET SÅ VI LÄTT FÅR IN VAGNEN. BLIR NOG GRILLNING MED=)

Vill att Bebben kommer snart

Jaha nu är det inte långt kvar. 11 dagar kvar till BF...Känner mig redo nu så du får komma när du vill lillplutten...Igår hade jag lite värk av och till men inget som gjorde såå ont utan det var mer: "Yes gör ont nu! Kom igång och händ något!" ÅH vad jag längtar efter att få hålla i dig! Kan inte förstå att det ligger en bebis i min lilla mage...Nu ligger du och sträcker på dig så gott, känner foten, knät eller vad det nu är för vasst som rör sig utåt. Puss på dig!

Ska om en liten stund kolla på lite gardiner och inredning, det gäller att passa på nu innan. Vill gärna få upp gardiner i sovrummet så att det blir mysigt. Igår köpte vi en ny TV till vardagsrummet, altanen på kökssidan blev klar så nu kan man sitta där ute. Framsidan ska påbörjas snart. Det blir en megaaltan verkligen...

Nä nu ska jag få i mig lite fika, är hos mossan i vanlig ordning för att komma åt internätet...


Ha en fin dag!

Soft

Jag har det riktigt gött just nu! Nu har jag äntligen börjat varva ner och fatta att jag är ledig. Kroppen och hjärnan är helt avslappnad och harmonisk! Vaknar på morgonen av solsken och fågelkvitter när Nicklas går upp till jobbet, och jag FÅR ligga kvar och slumra vidare, går sedan upp och gör mig en god frukost och gör det jag känner för att göra. Träffa vänner, pyssla hemma, shoppa, springa ärenden mm... Å jag njuter av varje sekund! Och det är även tack vare över att jag bor där jag bor. Det finns ingenstans jag hellre vill vara.

Idag var jag hos BM igen och det hade växt sedan sist, bra det=) Hjärtljuden låg idag på 148 och det har de andra två gångerna legat på 150...hm..flicka?? Efter det hälsade jag på Helena från föräldragruppen som har en liten son på 3 veckor. Han var såå sööt. Vi tjötade om allt och såklart babysnack, käkade lunch och promenerade runt. Känns ofattbart att jag snart också kommer att ha en liten bebis. LÄNGTAR!!!

Tjingeling

Hemtelefon klar

Är hemma hos mamma för att låna datorn, vi måste nämligen välja hur vi ska göra med tv. Vi måste köpa digitalbox, typ viasat eller nåt eftersom telia, comhem mm inte kunde erbjuda oss tv haha, pga att vi tydligen bor på landet. MEN NU HAR VI IALLAFALL HEMTELEFON! Er som jag känner, jag skickar över numret på facebook. Internet får vi om två veckor ca. SEEEGT!!

Annars är det gött, första dagen på ledigheten! Idag köpte jag amningsbehå och fikade med mor i Kungsbacka. Älskar den staden, så himla mysig. I helgen fixade vi även barnvagn, babyskydd mm. Så nu är faktiskt allt klart! Jag har även packat klart BB-väskan=) Imorgon är det frissan och besök hos min jobbarkompis som fick barn i februari. Myspys!

TjingTjong!


RSS 2.0