Snopet värre

Idag hade vi bestämt att åka till Fjärås simhall och plaska lite med de små. De har ingen djup barnpool utan en sån där uppvärmd pool med lågt vatten. Jag har aldrig varit där inne förut men vi tänkte att det kunde vara mysigt. Efteråt skulle vi fika där medan barnen skulle få lunch för att sedan sova under en lång promenad. Vi kom dit och sa till ägaren som var där att vi skulle bada. Vi gick in, klädde om, klädde de små i badbyxor, duschade av oss och när vi gick in till den varma simhallen blev vi bemötta av en sur tjej som var siminstruktör: -Ni får inte vara här nu, det öppnar kl 13, det är bokat för simskola. (klockan var 11). Jaha! Det var ju schysst att de sa något därute då!!! Vafan gör det om vi är längst bort i barnpoolen?! Vi blev skitarga och det var ju bara att gå tillbaka och klä på oss igen! Jag sa till i receptionen om detta och de bad om ursäkt för att inte ägaren hade bättre koll. Vi blev bjudna på kaffe och fikan blev av iallafall....men irriterande när man ställt in sig på det..
Istället för bad blev det öppna förskolan där vi gjorde namnskyltar till oss och barnen. Man ska tydligen ha det på sig haha. Max hade kul som vanligt och rev ut lådor med leksaker här och var. Kl 16.00 kom vi hem efter en lång och trevlig dag. Kl 19.00 somnade Max gott. Han har inte påverkats negativt av tidomställningen. Han somnar bara lite senare men han vaknar även senare, 1 timme senare ca så det är ju bra! Det enda dumma blir att hans förmiddagslur blir förflyttad framåt men det funkar ändå. Så småningom ska han inte sova då iallafall.
Veckan är för övrigt fullspäckad och på lördag fyller min älskade man år=) Han ska få en grym present men den kan jag inte avslöja än!

En sann-dröm?

Inatt drömde jag något underbart som kändes väldigt verkligt. Jag drömde att jag födde en liten flicka. Förlossningen gjorde ondare än första och hon vägde 3200 g och var 53 cm lång. Hon hade kort hår över hela huvudet som var ljusbrunt och hon var lik Max som bebis fast mer flickig i ansiktet. Hon ammades bra och sov mycket. Gud var lycklig jag var att jag hade fått en flicka! Jag vill gärna ha en flicka nästa gång. För det hade varit kul med en av varje men får jag en pojk till så blir jag självklart lika lycklig. Första gången bryr man sig inte för det blir nytt hur som helst men nu ser man ju lite extra på de där rosa söta kläderna hehe...Men som sagt bara man får ett friskt barn är man tacksam och lycklig.

Tack så mycket!

Har ni kollat vad ni får tillbaka på deklarationen? Det kan man göra redan nu på skatteverkets hemsida om man har e-leg. Jag blev glatt överraskad då jag ska få tillbaka 8400 kr!! Det är mer än vanligt! Nicklas fick tillbaka med och sammanlagt får vi 15000 som går rakt ner i sparkassan. Visst kanske en slant går till semestern men annars är vi bra på att spara. Man måste ha en fet buffert, då känner man sig trygg! Sen kan vi vänta oss mer från lägenheten i slutet av sommaren men det går till Thailand. Just nu håller jag på att planera in en helg till Fredrikshamn, till badhotellet som är nyrenoverat, The reef som verkar mysigt. Frukostbuffe och grejer det gillar vi! Familjen Gjörloff ville också följa med så det blir en liten familjesemester med de små. Det blir i början av juni redan. Sen blir det småutflykter som djurparker, Liseberg, dagsutflykter mm, inget stort. Eftersom vi bor gött så är det skönt att bara vara hemma om det är fint väder. Sitta på altanen och glassa. En liten pool till Max är något vi bör inskaffa med! Nicklas kommer att arbeta en hel del på tomten med. Vi ska fixa: räcke runt altanen, altan bakom huset, garage, trädgård...ja fullt upp helt enkelt! Men så är det!

Pigge- Pingvinen från H&M

Max har som jag nämnt tidigare funnit sin snutte. Det var ett tag sedan och redan när han var 3 månader la jag Pingvinen intill hans ansikte när han sov. Nu sover han inte utan den. När han får syn på "Pigge" som vi kallar den haha så skiner han upp och tar tag i den snabbt och upp till näsan. När han snuttar håller han den under näsan. Så sött!  Minns ni förresten "Joppe". Barnprogrammet när man var liten på 80/90-talet. Gossedjuret som alltid lyckades komma bort. Joppe hamnade i sopnedkastet mm och pojken och pappan fick åka och leta. Men de fann alltid Joppe till slut haha.
3,5 månader med en osliten ren Pigge






10 månader med en sliten, smutsig Pigge








Här kommer lite mer bilder som jag tagit det senaste....
Står utan stöd






Roligt att köra min bästa kill-kompis!





Sötnos!







Han börjar bli stor nu min älskade pojk!  Igår var vi på BVC och då vägde han 10,3 kg och var 75 cm lång. Han följer sin kurva jättebra! Idag skiner solen och jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Funderar på att ta en riktigt lång promenad sedan. Jag ska bara vara hemma idag iallafall. Snart kommer det lite gubbar som ska gjuta grunden till garaget. Sen är det bara att börja bygga på det. Ska bli skönt när det är klart, det blir ju mycket plats för förvaring. Bilarna kommer nog inte stå därinne. Konstigt att de flesta som har garage som bor i hus har inte sina bilar där utan har det som förvaring. Ha en fin dag i vårvärmen!

Just det!

Max har ju stått upp själv utan stöd men nu har det börjat hända grejer! Han har en låda med leksaker hemma och nu har han börjat stå mot den och tar tag i en leksak och så släpper han taget och står med leksaken i båda händerna lääänge! Jag och Nicklas stog igår och smygtittade på honom medan han gjorde det och när han såg oss så log han och böjde han på benen, typ som att han skulle hoppa, upp och ner men ramlade inte. Han gör gärna så när han håller tag i saker, studsar och hoppar till för han tyckler det är roligt men aldrig utan stöd! Jag gissade ju på att han skulle kunna gå vid 10 månader men nu ändrar jag mig till 12 månader hehe...Men duktig är han! Jag har tagit mycket bilder det senaste som jag ska lägga upp snart. Bland annat på när han stod själv igår...hehe är man stolt mamma så är man!

Räkningar

Ush och fy vad mycket räkningar det blev denna månaden...Villaförsäkringar, Max-försäkring, födelsedagar, förlovningsringar mm kostar en hel del. Gillar inte att ta från spar-pengar och försöker att undvika det men ibland blir man tvungen..som denna månaden tex. Gud vad skönt och befriande det ska bli med en riktig lön sen. Snart är sommaren här också och då blir man väl en tusenlapp rikare med pga mindre elkostnad. Vi har bra elkostnader idag men de är ju högre under vintern. Vi ser redan skilland på räkningen nu. Jag hoppas vi får tillbaka en del på skatten så man kan stoppa tillbaka allt till sparkassan! Suck sånt här kan ge en magont...



Sitter sista dagen på jobbet och det ska bli skönt att vara ledig igen och inte behöva stressa upp på morgonen. Eftersom jag måste fixa till mig och se fräsch ut på jobbet tar det ju alltid líte tid tyvärr. Vi har verkligen fått känna på vardagen nu och fått en liten förhandsvisning på hur det kommer att se ut. Detta kunde vi gjort bättre: förbereda mat-meny inför veckan. Det gäller att verkligen vara noga med maten speciellt när Max ska äta vår mat. Jag ska göra menyer vecka för vecka och se till att man har alla ingredienser och att det går lätt och snabbt att laga. Det är också bra att förbereda kvällen innan för ex: kläder man ska ha på sig osv. Jag gillar att ha allt strukturerat så man slipper stressa på morgonen! Nu resten av veckan ska jag njuta av ledigheten och vårvädret och mysa massor med min lille Max.

Trött och ont

Åh vad trött jag är idag! Har också träningsvärk i hela kroppen. Var på BodyPump igår på det nya Les Mills programmet. Det var skitgrymt! Så fort man får göra nya övningar blir det genast jobbigare. Måste passa på att träna så mycket det går nu innan jobbstart för då kan jag endast träna 2 gr i veckan=( När det är ljust länge ute kan man såklart ta en löprunda när man vill men under det mörka vinteråret går det inte.



Helgen var underbar. I lördags åkte hela familjen och Helena med familj till en barnmarknad 10 minuter bort från oss. Det var premiär för mig, jag har aldrig gått på barnmarknader. Marknaden låg i en ganmmal skola och det var lång kö innan det öppnade kl 9. Därinne fanns det mycket men kläderna var lite halvslitna och inte så fina till pojkarna. Tjejkläderna var så klart fina.
Men detta fyndade jag: 2 pjamas, 1 tröja, 1 spindelmannen-bad/soldräkt, pussel, två böcker, baby-watcher och 1 ikea-matstol-ett måste nu när man får besök av andra barn. Tråkigt att inte båda kan sitta samtidigt. Detta betalade jag 225 kr för. Det bästa köpet var baby-watchern. Vi skulle egentligen köpa en sån när Max föddes men blev inte av och de är så dyra, upp till över tusenlappen! Denna betalade vi 100 kr för och funkar jättelångt! Vi behöver denna pga: på sommaren när man sitter ute på kvällarna/dagarna när Max sover för att höra honom, när han sover ute i vagnen och man är inne osv. Även bra att ha tex när vi åker utomlands nästa år. Om vi på kvällen går över till Nicklas syster med familj för en kvällsdrink och Max sover i rummet brevid...Den har lång räckvidd så den var ett klipp! Efter marknaden blev det promenad och god lunch hemma hos oss. När de hade åkt var vi ute hela dagen i solen. Det var toppenväder! Nicklas högg ved och jag satt på en stol i solen. Grannarna var också i full gång ute på tomten och vi avslutade dagen med kladdkake-fika på deras altan. Snart är det vår ocg sommar och det kommer att bli sååå gött att kunna vara ute! Inte sitta inne i lägenheten och bli stressad för att det är fint väder och måste hitta på saker för att komma ut...!

Babyboom

Ja det är väl babyboom hela året runt...Ser många gravida vart man än går. Alltid är det någon som känner någon, eller gamla bekanta som ska ha..På facebook ser man många gamla vänner man inte umgås med som får eller ska få barn. Åh så spännande för dom...Minns hur underbart det var den där första gången man inte kommer att få uppleva igen. Andra graviditeten kommer flyga iväg nu när man redan har ett barn. De här dagarna jag har jobbat har jag verkligen fått smaka på vardagen. Att jobba och ha barn. Dagarna rinner iväg. Så det borde väl en graviditet också göra. Jag undrar hur jag blir nästa gång jag blir gravid. Stor mage? Stor bebis? Liten mage/bebis igen? Illamående? Foglossning? Ryggont? Tidig/sen bebis, pojke/flicka? Tänk om allt blir tvärtom! Då blir det såhär: Stor mage, stor bebbe, inget illamående, lite foglossning, mer ryggont, sen bebbe, flicka!
Det blir spännande när dagen kommer. Jag tror att magen blir lite större iallafall men det andra kan jag inte tippa på. Många tror säkert att jag blir gravid snart så som jag tjötar men så är det inte. Jag har fullt upp med Max och jag vill lägga min tid på honom och vill att han ska få vara liten ett tag till. Det kan röra sig om allt från 1,5-3 år innan Max får ett syskon. Jag känner många som redan planerar för sitt andra barn med så jag är inte ensam! Det är väl det typiska syndromet man får...bebissjukan..=P


Fredagskänsla!

Jihooo...idag har man ännu mer fredagskänsla i kroppen! Snart är 3e dagen avklarad, 2 dagar kvar!
I morse när jag vaknade blev jag allt förvånad när jag tittade ut...Något var inte sig likt. SNÖ! Massor, helt vitt var det! Men faan då! Det som var sopperent från snö och våren kändes på insprång. Jaja, bara att bita ihop. Det var snorhalt på våra slingriga krokvägar och i en kurva trodde jag att jag skulle köra av vägen. Blev skiträdd, nu har man ju dyrbar last med. Helgen bjuder på lite olika roliga saker. Imon är det shopping och lunch med Helena, Christian och Alvin. Hela familjerna har inte setts sen somras..dåligt! Sen kanske vi ska hälsa på Nicklas syster mm. Det blir en myshelg! Jag blir så irriterad, på måndag är vi bjudna på Bebisfika nere i Fjärås hos en trevlig tjej som heter Lina i föräldragruppen. Hon i sin tur har bjudit jättemånga mammor och bebisar, men kan jag gå??? NEJ, för jag ska jobba....=( Det blir nog fler gånger men det är så typiskt! Jag tycker det är viktigt att lära känna och träffa nya vänner här. Speciellt när man är mammaledig. Om 1 månad ska Helena börja jobba igen=( Känns tråkigt, vi har ju hängt flera gånger i veckan sen vi fick de små. Men som sagt är det kul att man börjat umgås lite mer de andra mammorna med. Tänk vad tråkigt det hade varit om man var helt ensam mammaledig. Inte alls kul! Man behöver träffas och tjöta annars blir man galen till slut! Ha en go dag!

Neej

Nä nu saknar jag min prins...Max då...Satt och läste alla blogginlägg jag gjort...FAAAAN vad tiden går...minns i höstas tex när jag tänkte att oj snart är det jul, typ i september...Nu har 6 månader gått redan. Jag har 4 månader kvar på denna mammaledigheten sen är det SLUT. Jag mår illa när jag tänker på det och fattar inte varför jag ens jobbar när jag vill njuta av varje sekund jag har kvar. För helt plötsligt står jag där fylld av ångest för att jag ska börja jobba igen. Fan säger jag...vill inte...Nä inget mer extrajobb efter dessa 5 dagar!

Ensam igen

Då var jag på jobbet igen. Då ska jag väl inte blogga men 1 minut kan jag offra. Det är liite tråkigt att sitta själv här men samtidigt lite skönt med. I morse blev det lite mer stressigt än vanligt. Jag vaknade 6.35 och vi skulle åka 07.30. Max hade inte vaknat än så jag smet till toaletten och gjorde ordning mig snabbt. När jag skulle påbörja sminkningen hörde jag honom prata. Då satt han i sängen och sken upp med ett sort smile och ställde sig upp och hoppade mot spjälet. Han blir alltid överlycklig när man kommer in på morgonen. Ingen morgon kan vara dålig när man får uppleva det. Han satt och lekte så duktigt i sängen medan jag gjorde ordnind det sista. Jag hoppade frukosten och tänkte att jag tar en snabbkaffe hos farmor i Onsala. Max skrek hela vägen stackarn. Han gillar inte att sitta därbak såvida han inte ska sova. Lämningen gick bra och vi åt frukost tillsammans innan jag åkte vidare. Jag var tvungen att byta bil på Nicklas jobb eftersom han ska hämta idag. Ja det är verkligen mycket meck när man har barn hehe. Men hans jobb ligger på vägen så det gick smidigt. Det är inte helt omöjligt att man får göra såhär när han börjar dagis, att byta bil. Vi vill ju köpa en ny kombi och ha två stora bilar men man vill ju inte ta nya lån. Vi får se vad som sker på den fronten! Nä, nu ska jag jobba...




Förresten en sak till, vilken energi man hade när man kom hem igår. Det var såååå gott att se Max och han var så glad. Han hade skött sig utmärkt hela dagen med mommo=)

Jaha nu då...?

Då var jag på jobbet igen då...
Morgonen gick väldigt smidig. Jag steg upp redan 06.15, passade på innan Max skulle vakna. Jag hann med att duscha och sminka mig innan han vaknade 06.45 vilket han nästan alltid gör den lille väckarklockan. Idag skulle mamma ha honom hemma så hon kom vid halv 8 och 8.15 åkte jag. Torsdag, fredag blir det lite mer jobb för då ska jag lämna honom hos farmor i Onsala istället.
Konstigt nog när jag sitter här känns det som jag var här igår och jobbade, som om ingenting hade hänt. Det kanske blir lättare att börja jobba än man tror. Men som sagt nu vet jag ju att detta är tillfälligt...
Solen lyser ute och snart ska jag ringa hem och kolla läget hehe. Max är förkyld och rosslig och hostig i halsen stackarn...Det känns ganska skönt att vara lite barnledig om jag får erkänna men klart jag saknar honom. Det blir skönt att träffa honom ikväll igen!

Jobba Jobba Jobba

Åh idag har det verkligen varit vårväder! Solen har strålat hela dagen och jag har svettats! Dagen började med att jag uträttade lite ärenden för att sedan gå till öppna förskolan med Helena och Alvin. När vi kom dit var det fullt ös verkligen och vi kom lagom till sångstunden. Max satt bara stilla och tittade på kvinnan med gitarren. Det verkar som att han intresserar sig mer för sången nu. På babyrytmiken i kyrkan smet han alltid iväg för att dra i lådorna mm men som igår då när vi var där så satt han med och tyckte det var kul. Det som är bra där är att man liksom bara kan "släppa lös" barnen. Det finns mängder av leksaker som man bara kan dra ut och det gör inget att man stökar till ordentligt, inget är förbjudet att röra. Max är väldigt självständig och lekfull där, han bryr sig knappt om mig där. Kan vara bra egenskaper till dagis....Det är väldigt blandade åldrar på öppna förskolan men jag tycker det är bra. Max är väldigt fascinerad av äldre barn. De är la typ 0-5 år där. Men det är många parvlar i Max ålder. Vi är väldigt många mammor i samma ålder som har barn i samma ålder vilket är skitkul! Jag har verkligen flyttat till rätt ställe! Tillbaka till förskolan- efter det promenerade vi upp på bräckan och gick 1 timmes promenad. Bräckan är själva höjden som är här där man ser ända till havet. Det är jätte vackert och en skön miljö att promenera i. När vi kom hem passade vi även på att gunga lite. Max har en egen gungställning som han har tagit efter sina kusiner. Nicklas var iväg och köpte en babygunga igår då det bara var gungor för äldre på. Max tyckte det var jätteroligt att gunga. Nu har man andledning att gå ut och göra något annat än promenera hehe. Ska bli skönt till sommaren när han kan gå själv här ute. Efter bus och bad somnade han gott kl 7. Han är så himla go! Jag har börjat att köra ramsan med tårna- medan jag gjorde det skulle han pussas hela tiden. Han älskar att pussas just nu.

Imorgon ska jag jobba....kommer att vara borta 8-18. Jag kommer att sakna Max och undrar hur mycket han kommer ur rutin nu dessa dagar utan mig haha. Och jag undrar om han känner av att jag inte är med honom. Han har börjat titta efter en när man går nu. Vi har ju tre fönster i ytterdörren där han kan stå och titta ut. När man går kryper han dit och tittar efter en när man går. När mamma gick häromdagen började han gråta. Så det börjar nog komma det där nu att han fattar. Men hur som helst tror jag att det KAN vara skönt att softa på jobbet i 5 dagar...=)
Öppna Förskolan





Gungeligung










Bräckan mot sjön(jag har ej tagit bild)




Nu fredagsmys!

Det gick la bra på jobbet, blev inte mycket klokare men det blir nog bra när man kommer igång. Nu har jag 5 arbetsdagar framför mig sen ska jag njuuuuta av de sista månaderna i ledighet. Då är det vår och sommar! Längtar till det! Nej, nu blir det fredagsmys. En kompis är på väg, jag ska snart laga den goda fredagsrätten: färskpasta med pesto, soltorkad tomat, mozarella med parmaskinka. Mums! Max går som en galning med sin svarta Brio-vagn. Det går lite fort så han nästan springer. Det är bra att man har som en lång gång mellan köket och grovköket så han har lite yta att röra sig på. Han tycker också det är jätteroligt att bli körd i sin vagn. Då håller han i sig stenhårt med ena handen medan han håller hårt i sin pingvin. Han har nämligen hittat sin kärlek- en liten pingvin som han har haft sen han var 3 månader. Aldrig tvättad heller, den är snart svart=) Han älskar den och snuttar med den. Ska ta kort och lägga ut för det är så sött!

Nervös

Ska kl 13 vara på jobbet på möte...Det ska handla om när jag kommer tillbaka, arbetsuppgifter mm. Är lite nervös..vet inte varför men jag hoppas bara att jag kan gå därifrån och känna mig nöjd. Nästa vecka jobbar jag ons,tor,fre...Sen mån, tis. Alltså 5 dagar!!! Det kommer att kännas sjukt konstigt...Mycket planering helt plötsligt samt en mjukstart på vad som komma skall. Ush...detta är ju mitt liv nu...Jag är en sån som vill vara hemma med barnen...Låter kanske tragiskt att inte ha andra ambitoner men så känner jag just nu. Men samtidigt så vet jag att det kommer att vara nyttigt och kul att jobba. Man behöver ju det, stimulera hjärnan lite. Ok jag kanske inte hade velat vara hemma på heltid men halvtid iallafall. Men det är ju omöjligt om man så inte bor i en koja.
Helgen annars ser ut att bli bra. Imorgon ska vi kanske kolla på en rolig fondtapet till Max rum. En med mycket färger och med djur eller något på. Tror att Rusta hade någon kul. Sen ska vi hälsa på Stefan med familj och på kalas hos kära mamma. På söndag blir det träning blandannat! Vågen visar nu ibland på 60 kg...Helt sjukt jag vägde ju typ 59-60 innan jag blev gravid. Men klart att det fanns nog mer muskler och nu kanske mer fett. Men man kan nog räkna med 1 års återhämtning för kroppen när man har fött barn!

Världens sämsta blogg

Jag måste ju ha det eftersom jag är ohyggligt dålig på att uppdatera! Vi har varit iväg så mycket på dagarna och när vi väl varit hemma finns det ingen tid och på kvällarna har jag annat för mig som att bara ta det lugnt med älsklingen. Vad har hänt sen senast då??? Ja du det har väl varit det gamla vanliga...fika, bebisträffar, myspys med familjen. Igår var jag och älskade mamma på Gekås. Jag var ute efter saker till Max och till hemmet! Det blev bla till Max: 2 jeans, 2 mjukbyxor, 2 t-shirts, 1 luvtröja, 1 pjamas, nytt badkar, badleksaker, haklapp, skedar, nappar, leksaker,potta (snart pott-träning) musiktv mm. Till hemmet: gardiner, tabletter i turkost mönster (jag vill föra in turkost i vardagsrummet), fotoramar och annat kul. Vi träffade även på Ola-Conny vid brödet haha. För att skoja till det lite tjötade vi med honom och tog självklart kort haha. Han tjötade på massor om Gbg, när vi nämnde att vi kom därifrån. Han berättade bla om att han sprungit Gbg-varvet i 9 år. Han var precis som i TV. Bara Morgan som fattades men honom tar vi nästa gång! Max skötte sig bra den tiden vi var inne i varuhuset men i slutet var han lite grinig då han var hungrig men det var vi alla! Jag hade med mig vagnen till honom men i slutet satt han i kund-vagnen. Det var premiär för honom och han tyckte det var kul. Det gäller bara att INTE gå bort från honom. Efter en god bit mat åkte vi hemåt igen. Då var det snöstorm från att ha varit vårväder..trevligt!!!
Jag bjuder på detta...






Max tyckte det var spännande att få sitta i vagnen




Förlovade!!

Igår förlovade vi oss! Det har varit planerat ett tag och ringarna beställde vi för ett tagsedan. Det var ett helsike att hitta rätt ringar! Man vill ju inte betala en förmögenhet, vigselringen kostar ju en del med! Det blev iallafall silverringar med guldband till båda och tre diamanter i min. Supefina och helt i min stil. Har aldrig på mig guld nämligen. Hur som helst åkte vi in till stan igår för att gravera och tog gårdagens datum. Vi hade ju inte planerat nåt speciellt för oss, alltså som att gå ut och äta tex. Men hur skulle vi förlova oss? Man vill ju ändå göra det lite speciellt! När vi var i stan fick jag syn på Göteborgshjulet. Aha! Vi kan ju förlova oss där i haha. Så efter graveringen promenerade jag, Nicklas och en nyfiken Max dit. När jag skulle köpa biljett frågade jag om man åkte själv i ett "bås", och berättade att vi skulle förlova oss så därför. Hon sa att man åkte själva. När vi skulle gå in i ett bås sprang hon som skulle starta hjulet och frågade: -Ska ni förlova er? Då ska ni få åka i vårat VIP-bås istället! Grattis!
Haha så vi fick kliva på i deras enda VIP-bås som var helt svart, tonade rutor, glasgolv, skinnsäten, DVD mm. Vilken grej! Vi åkte 5 varv och Max tyckte det var jätteroligt, han stod och bankade på fönstret och skrattade. Solen sken och högst upp över Göteborgs stad förlovade vi oss=)
Efter allt åkte vi till Nicklas föräldrar och berättade och senare på dagen åkte vi till mamma på middag där det skålades i champagne. Så det blev en perfekt förlovningsdag med hela familjen! Precis som det ska vara!
Då kanske folk undrar när bröllpet blir...Ja om allt går enligt planerna blir det ju såklart en vigsel. Men jag tänker inte avslöja något om detta just nu!
VIP





Högt!





Gbg





Fina ringar






Max är exalterad




Glasgolv!





Vacker dag



Lyxdag med överaskningar

Åh idag har jag varit hos världens bästa frisör, Jenny på Salong Trappa ner. Blir alltid nöjd och det är så avslappnande och trevligt där. Man kan alltid tjöta om allt. Idag öppnade jag inte ens en tidning. Alla andra frisörer var lediga så jag var ensam kund med. Lugnt och skönt! Det var skönt att bli av med löshåret och att få tillbaka den blonda kalla färgen men TUSAN vad tunt hår jag har!!! Kan inte minnas att det var såhär tunt hår jag hade...Men orka bry sig. Det är iallafall fräscht nu!
Max var som sagt hos farmor och det gick bra förutom att han inte ville äta så mycket=( Han har varit sån sen han var sjuk. Tror han fortfarande mår dåligt. Efter farmor storhandlade vi på Coop och jag köpte då 6-månaders mat till han, de är ju ren pure bara. Och han åt faktiskt en hel burk till middag så det kan ju vara att han ratar bitmat just nu eller har ont i halsen eller nåt.
En underbar överaskning väntade mig förut. Jag fick för mig att prova mina "före-gravid-jeans" förut. Jag gör ju det av och till för att kolla om jag kommer i dom. Då och då kommer jag i ett nytt par med än så länge bara de tråkiga jeansen. Idag kom jag i mina tre favoritpar!! Fattar noll! De ena kom inte ens upp över låren för några månadersen. Alltså vad hände? Det var inte alls längesen jag provade ju...Och jag har inte tränat nåt på typ 2 veckor...Men det gör mig ännu mer motiverad! Nu är jag frisk och ska träna stenhårt och äta som en mus! Till sommaren kommer jag att ha min gamla vikt lätt! 2-3 kg kvar.
En till överaskning såklart var ju att Max stod i 12 sekunder utan stöd idag. Men rätt som det var kom han på sig och satte sig på rumpan. Undrar när han tar första steget! Han kommer garanterat att kunna gå på sin 1-årsdag iallafall!

Nu är jag trött på detta

Detta är förhoppningsvis sista dagen man sitter hemma utan att träffa folk! Max är frisk, det är bara jag som är snorig. När man är mammaledig så är det mest andra mammalediga man träffar, alla andra jobbar ju. Blir man då sjuk eller bebis så är man stenhård att inte ses ifall barnen smittas. Så hela veckan har vi varit hemma. Igår åkte vi ner till affären en snabbis för att hämta ut ett paket som kommit! Bara det lilla kändes skönt, alltså att komma ut! När jag väl var där passade jag på att gå in till en affär som ligger där, Mysiga ting. En jättemysig inredningsaffär med grejer både till hem och barn. Dom har mycket SIA-grejer vilket jag gillar. Jag samlar ju lite på "Piraten", den tecknade pojken. Vi har en soffa med honom och en klädhängare till Max. Igår köpte jag en jättegullig ljusblå ask med det motivet på. "My first teeth"-ask. Ja, tänk att det finns allt lite affärer i Fjärås Centrum haha. Det finns: Pizzeria, Tempo, Bageri, godis/film-affär, frisör, hudvård, vårdcentral, tandläkare, BVC, 4 dagis, Simhall+gym...hm tror jag fick med allt.

Iallafall tillbaka till det sociala livet....nu kommer vi ut imorgon! Jag ska äntligen till frissan, farmor passar Max. Helgen bjuder på massa härligheter, nästa vecka blir det nog en hel del mammaträffar och Ullared med mamma och moster! Där ska jag handla inredning och grejer till Max! Längtar!!!! Idag åker min kära Madde med pojkvän till Thailand i 3 veckor! De ska till typ samma ställe som vi var på första gången så jag har tipsat henne om ALLT de måste göra! Åh jag vet precis känslan de har nu=) Älskar att resa! Om 1 år är det våran tur!
Asken jag köpte!





Pjamaspåse som Max önskar sig=)




RSS 2.0